Sport

Investiția de 3 milioane de euro a lui Dan Șucu la Rapid! „Avem clauze la toți acești jucători români”

La trei milioane de euro se ridică investiția lui Dan Șucu la Rapid pentru tinerii români de perspectivă. Acționarul giuleștenilor speră să dea lovitura cu această strategie.
13.03.2024 | 15:00
Investitia de 3 milioane de euro a lui Dan Sucu la Rapid Avem clauze la toti acesti jucatori romani
Investiția de 3 milioane de euro a lui Dan Șucu la Rapid! „Avem clauze la toți acești jucători români”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au început să investească din ce în ce mai mult pentru transferuri, iar strategia celor de la Rapid nu a dat greș. Aproximativ peste trei milioane de euro l-au costat pe Dan Șucu doar mutările tinerilor români de perspectivă din SuperLiga, dar și din afara țării.

Dan Șucu, investiție de 3 milioane de euro la Rapid: „Avem clauze la toți acești jucători români”

Claudiu Petrila, Cătălin Cîrjan, Omar El Sawy, Andrei Borza, Rareș Pop, Micovschi și Cătălin Vulturar sunt printre tinerii români transferați la Rapid. Dan Șucu a investit aproximativ trei milioane de euro pentru strategia cu care vrea să dea lovitura.

ADVERTISEMENT

Doar Claudiu Petrila, Cătălin Cîrjan, Andrei Borza și Omar El Sawy joacă la Rapid, în schimb ce restul sunt împrumutați la UTA Arad. Giuleștenii sunt printre singurele formații, care nu își fac griji în privința regulii U21 din SuperLiga.

„Dacă vorbim de jucători români tineri îi avem pe Borza, 800.000, a jucat imediat pentru că își avea locul. Discutăm de Petrila, 750.000, discutăm de El Sawy, cu aproape de 400,000, discutăm de Cîrjan pentru care am avut niște costuri importante și în continuare avem. Avem clauze la toți acești jucători români”

ADVERTISEMENT

Îl avem pe Micovschi, Vulturar și Rareș Pop. Discutăm de investiții care depășesc 3 milioane de euro doar în jucători români tineri de perspectivă. Fanii Rapidului sunt fani care înțeleg fotbal, este evident că majoritatea care vin la stadion au o experiență și înțeleg fotbalul”, a spus Dan Șucu.

Stadionul Giulești, perfect pentru tinerii români: „Au o indulgență serioasă”

Dan Șucu a găsit încă un detaliu interesant la publicul din Giulești. Acționarul de la Rapid spune că suporterii „alb-vișinii” sunt foarte îngăduitori cu tinerii jucători, care îmbracă tricoul trupei lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„Ce mi-a plăcut foarte mult este că majoritatea lor acceptă ideea implementării tinerilor în echipă. Îi văd că au o indulgență serioasă în ceea ce privește un tânăr și văd dorința de a ajuta să meargă înainte. Printre cele mai frumoasă lucruri la adresa tinerilor, care ar trebui să intre în teren.

Sunt convins că toți tinerii care sunt sub contract cu noi vor avea șansa de a juca și de a arăta ceea ce pot. La fel de important este și rezultatul imediat”, a spus Dan Șucu la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT

Se implică Dan Șucu în politică: „Am spus-o de nenumărate ori”

“Am mai spus-o de nenumărate ori. Nu sunt interesat de o carieră politică. Nu am calităţile necesare de a fi politician. În acelaşi timp, sunt preşedintele celei mai mari confederaţii patronale şi ca reprezentant ai mediului de afaceri am discuţii cu factorii decizionali din România.

De aici, de la emisiune, vezi că m-am îmbrăcat oficial, plec la Guvern. Nu este un lucru special pentru mine posibilitatea de a discuta. Chiar şi în confederaţie, primul lucru este să afirmi că nu ai niciun fel de ambiţie politică”, a declarat patronul din Giulești.

ADVERTISEMENT