Sport

Dan Șucu a dezvăluit ce șanse sunt să intre în politică. „Am vorbit clar cu domnul Ciucă. De aici, de la emisiune, plec la Guvern”

Dan Şucu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST care sunt şansele de a intra în politică şi care a fost motivul discuţiilor din ultimele zile cu Nicolae Ciucă.
12.03.2024 | 13:42
Dan Sucu a dezvaluit ce sanse sunt sa intre in politica Am vorbit clar cu domnul Ciuca De aici de la emisiune plec la Guvern
Dan Șucu a dezvăluit ce șanse sunt să intre în politică. „Am vorbit clar cu domnul Ciucă. De aici, de la emisiune, plec la Guvern”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Şucu este omul momentului în SuperLiga după ce Rapid a umilit FCSB cu 4-0 pe Arena Naţională. Despre finanţatorul Rapidului se discută tot mai mult că e tentat să intre în cursa pentru Primăria Capitalei.

Dan Șucu a dezvăluit ce șanse sunt să intre în politică. „Am vorbit clar cu domnul Ciucă. De aici, de la emisiune, plec la Guvern”

Prezent în studio-ul emisunii SUFLET DE RAPIDIST, Dan Şucu a declarat că nu are nicio intenţie să intre în politică şi discuţiile din ultimele zile cu Nicolae Ciucă au fost pe teme fiscale, nu politice:

ADVERTISEMENT

“Am mai spus-o de nenumărate ori. Nu sunt interesat de o carieră politică. Nu am calităţile necesare de a fi politician. În acelaşi timp, sunt preşedintele celei mai mari confederaţii patronale şi ca reprezentant ai mediului de afaceri am discuţii cu factorii decizionali din România.

De aici, de la emisiune, vezi că m-am îmbrăcat oficial, plec la Guvern. Nu este un lucru special pentru mine posibilitatea de a discuta. Chiar şi în confederaţie, primul lucru este să afirmi că nu ai niciun fel de ambiţie politică.

ADVERTISEMENT

“Mi-ar plăcea să mă ocup doar de fotbal şi societatea mea”

Nu se poate să fii preşedintele unor confederaţii care negociază cu Guvernul sau cu decidenţii, după care să vii şi să spui că vrei să fii politician. Nu mă interesează chestia asta. 

Este de un prost gust ieşit din comun. Discuţia cu domnul Ciucă era pe teme pur fiscale. Au fost nişte creşteri de taxe, era dorinţa noastră, ca oameni de afaceri, dacă creşterile respective, cu adevărat, şi-au adus contribuţia în acoperirea deficitului bugetar.

ADVERTISEMENT

Cu totul şi cu totul alte poveşti. Mi-ar plăcea să mă ocup doar de fotbal şi societatea mea, căruia nu îi acord atenţia pe care o merită, din păcate, dar sunt şi multe lucruri obşteşti de care trebuie să te ocupi”, a dezvăluit Dan Şucu.

“Un competitor de genul ăsta ar fi mai dur decât tipul de competiţie cu care mă întâlnesc acum”

Finanţatorul Rapidului a declarat că nu s-ar mira să vină şi alţi oameni de afaceri în fotbal şi spune că ar fi o concurenţă mult mai dură cu astfel de oponenţi decât duelurile pe care le are acum:

ADVERTISEMENT

“Nu m-ar mira ca în condiţiile în care lucrurile se dovedesc clare şi curate, aşa cum o spun aici, ca alţi oameni de afaceri să investească în sport. Dar aici, nu este treaba mea să conving pe unul sau pe altul.

Un competitor de genul ăsta ar fi mai dur decât tipul de competiţie cu care mă întâlnesc acum. Ar fi structurat, cineva care a construit piatră pe piatră, alte tipuri de competiţie decât competiţia actuală.

Competiţia trebuie încurajată nu reprimată. Asta e. Normal că îmi doresc să fiul locul 1. Locul 2 este primul care pierde, am mai spus-o”, a spus Dan Şucu la SUFLET DE RAPIDIST. 

Dan Șucu a dezvăluit ce șanse sunt să intre în politică. „Am vorbit clar cu domnul Ciucă. De aici, de la emisiune, plec la Guvern”

ADVERTISEMENT
Tags: