Fotbal intern

Ioan Andone aruncă bomba: „Badea are marca și palmaresul lui Dinamo”

01.11.2020 | 10:44
Ioan Andone arunca bomba Badea are marca si palmaresul lui Dinamo
Ioan Andone, despre situația de la Dinamo: „Badea are marca și palmaresul” sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ioan Andone, fostul antrenor de la Dinamo și actual președinte al FC Voluntari a vorbit despre situația clublui din Ștefan cel Mare. Acesta a declarat că Nicolae Badea deține marca și palmaresul și este surprins că spaniolii nu au dorit să le cumpere.

În ultima perioadă s-a discutat intens despre situația de la Dinamo București. Cosmin Contra și Gheorghe Mulțescu au declarat că există restanțe financiare semnificative, ceea ce pune la îndoială proiectul investitorilor spanioli.

ADVERTISEMENT

Andone crede că dacă aceste probleme ar fi rezolvate, „alb-roșii” ar putea să devină o echipă competitivă care să se bată la primele locuri din clasament.

Ioan Andone, despre situația de la Dinamo: „Badea are marca și palmaresul”

„Badea are palmaresul și marca, brandul! Lumea știe asta. Mă mir că în planul spaniolilor nu a fost trecută și asta, mă refer la cumpărarea palmaresului și a mărcii”, a declarat Ioan Andone, președinte FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Nicolae Badea chiar a notificat Liga Profesionistă de Fotbal să modifice numele echipei din Liga întâi în SC Dinamo 1948 SA (actualul nume fiind FC Dinamo București 1948), pentru a nu se face confuzia cu echipa care evoluează în liga a IV-a, ACS FC Dinamo, cea care deține marca și palmaresul.

Badea i-a permis lui echipei în perioada patronată de Negoiță să folosească marca, rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla în continuare.

ADVERTISEMENT

Andone: „Dinamo poate termina campionatul pe loc de play-off”

„Eu am încredere în acest proiect. Când vii și cumperi Dinamo îți faci un plan… Acum e această problemă cu banii, că nu au reușit să plătească datoriile. E greu ca antrenor să lucrezi cu jucători care vin din străinătate și nu sunt plătiți. E greu să ai rezultate.

Dar Dinamo a avut meciuri grele până acum. A jucat cu Craiova, cu Sepsi. O surpriză a fost doar rezultatul cu UTA (0-1). Dar am încredere în proiect și în Contra. Mai e mult din sezon, campionatul e lung.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au calitate și cred că, la ce văd și dacă se plătesc salariile, Dinamo va ajunge în play-off. Mai sunt etape multe și multe punct de luat. Nu contează locul de acum din clasament”, a declarat Andone pentru PRO X.

ADVERTISEMENT