Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ioan Andone, discuții secrete cu Andrei Nicolescu. „Mi-a propus să vin la Dinamo”

Ioan Andone a purtat discuții secrete cu Andrei Nicolescu. Administratorul special al lui Dinamo i-a propus fostului antrenor să revină în Ștefan cel Mare.
01.12.2023 | 12:32
Ioan Andone discutii secrete cu Andrei Nicolescu Mia propus sa vin la Dinamo
Ioan Andone a primit o propunere din partea șefilor lui Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu l-a sunat pe Ioan Andone. Oficialul lui Dinamo i-a cerut sfaturi fostului antrenor al „câinilor”. Mai mult decât atât, Nicolescu i-a propus lui Ioan Andone să revină în Ștefan cel Mare, dar nu în postura de antrenor principal.

Ioan Andone, discuții secrete cu Andrei Nicolescu. „Mi-a propus să vin la Dinamo”

Ovidiu Burcă și-a luat adio de la Dinamo prin intermediul unei conferințe de presă, iar conducerea din Ștefan cel Mare este în căutarea unui nou antrenor principal. FANATIK a dezvăluit lista scurtă a antrenorilor doriți pentru a-i scoate pe „câini” din criză.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a fost sunat de unul dintre șefii lui Dinamo și i-a fost făcută o propunere. „Mi-a propus, i-am zis că o să mă gândesc. Nu ca antrenor, nu s-a pus problema să vin antrenor, am refuzat din prima.

Dacă vreau să-i ajut să mă gândesc, o să ne întâlnim în zilele următoare. M-a invitat la o discuție cu acționarii. Întâi să ia decizia cu antrenorul, aceea este decizia importantă”, a declarat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu i-a cerut sfaturi lui Ioan Andone: „M-a întrebat de Florin Bratu și Liviu Ciobotariu”

Pe lângă propunerea pe care i-a făcut-o lui Ioan Andone, Andrei Nicolescu i-a cerut experimentatului om de fotbal păreri despre alegerea noului antrenor. Oficialul l-a întrebat pe Andone despre antrenorii Florin Maxim, Florin Bratu sau Liviu Ciobotariu.

„M-a sunat Andrei Nicolescu referitor la Maxim. Ce părere am. Știu că își dorește să mai rămână la Corvinul, nu se pune problema plecării lui de acolo. Mi-am spus părerea despre Maxim pe care am zis-o public. 

ADVERTISEMENT

M-a întrebat și de Florin Bratu și de Liviu Ciobotariu. Ciobotariu era sub contract și i-am zis că nu putem vorbi pentru că antrenorul este sub contract. Degeaba o să vorbesc. Între timp a reziliat.

Când m-a întrebat Andrei Nicolescu, Ciobotariu încă nu reziliase. E un moment important pentru acționari să ia o decizie bună pentru echipă, altfel, se alege praful. Important e omul pe care îl pun acolo”, a mai spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

„Burcă a făcut o muncă extraordinară, dar nu a avut timp”

Ioan Andone este de părere că lotul lui Dinamo nu este atât de slab precum se vehiculează. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare crede în salvarea „câinilor” de la retrogradare. „Lotul nu-i rău, lotul e rău când ai rezultat proaste.

Dacă s-au înlănțuit 10 rezultate proaste, ăla nu-i bun, ăla nu-i bun, dar nu e rău. Dacă luăm lotul și îl comparăm cu cel al echipelor care sunt în jurul lui Dinamo, care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, eu zic că e echilibrat.

Un antrenor care să scoată maxim. Ovidiu Burcă a făcut o muncă extraordinară, a selecționat jucătorii, dar nu a avut timp. N-ai rezultate, n-ai ce să faci. Eu zic că au șanse la salvarea de la retrogradare. Dacă nu direct, măcar la baraj”, a încheiat Ioan Andone.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ioan Andone, discuții secrete cu Andrei Nicolescu. „Mi-a propus să vin la Dinamo”

ADVERTISEMENT