Fotbal intern

Ioan Filip, suspendat după Craiova – Dinamo 4-1. “Câinii”, fără mijlocașii centrali la duelul cu CFR Cluj

05.11.2019 | 09:02
Ioan Filip suspendat dupa Craiova  Dinamo 41 Cainii fara mijlocasii centrali la duelul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Dinamo București a pierdut la Severin, scor 1-4, cu Universitatea Craiova, dar aceasta nu este singura problemă a lui Dusan Uhrin. Ioan Filip a primit cel de-al patrulea cartonaș galben la partida disputată în etapa a 15-a și este suspendat pentru duelul cu CFR Cluj din runda a 16-a.

Ioan Filip, suspendat după Craiova – Dinamo 4-1

Dan Nistor, Ante Puljic, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Deian Sorescu și Ioan Filip aveau câte trei cartonașe galbene înaintea meciului Universitatea Craiova – Dinamo București, dar doar ultimul l-a văzut pe al patrulea și este supendat pentru meciul din etapa 16-a cu CFR Cluj. Pe lângă el, nici Deian Sorescu nu va putea evolua împotriva campioanei României după ce s-a accidentat la un antrenament al “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot! Filip Mrzljak s-a accidentat în minutul 36 al meciului jucat de Dinamo cu Universitatea Craiova și a fost înlocuit de Mattia Montini. Astfel, echipa antrenată de Dusan Uhrin se va prezenta la meciul cu CFR Cluj din etapa a 16-a fără cei doi mijlocași centrali de bază.

S-a umplut infirmeria la Dinamo înaintea meciului cu CFR Cluj

În acest moment, Dusan Uhrin nu îi are la dispoziție pentru meciul cu CFR Cluj pe Deian Sorescu, Ioan Filip, Linas Klimavicius, Diego Fabbrini și Mihai Neicuțescu. Membrii din staff-ul tehnic și cel medical al lui Dinamo vor încerca să recupereze o parte dintre aceștia până la ora meciului, dar șansele sunt mici.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • 9 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după 15 etape
  • 20 de puncte a adunat Dinamo în 15 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020
ADVERTISEMENT