Fotbal intern

Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare uluitoare! Afaceristul e de nerecunoscut. FOTO

13.12.2019 | 17:44
Ioan Neculaie a vorbit despre perioada în care a activat în fotbalul românesc.
ADVERTISEMENT

Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare uluitoare după ce a fost eliberat condiționat din închisoare în vara anului 2018. Acesta a stat după gratii timp de șase luni, toate acestea după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor și munițiilor. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov, transformare uluitoare

Ioan Neculaie a decis că are nevoie de o schimbare radicală după ce a petrecut șase luni în spatele gratiilor și a mers la medicul estetician pentru a-și face câteva schimbări. Acesta și-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească.

ADVERTISEMENT

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni, prin contopirea a doua sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Ioan Neculaie a tras cu pistolul în cauciucurile propriei mașini atunci când a observat că un angajat nu i-a reparat mai repede o pană. Restul de un an și jumătate de închisoare a fost o pedeapsă pentru implicarea acestuia într-un accident de muncă mortal petrecut pe platforma uzinei pe care o deținea.

ADVERTISEMENT

A vrut să fugă din România

Acesta a încercat să fugă din România și a fost dat în urmărire generală după ce acesta dispăruse de la domiciliu în condițiile în care urma să fie încarcerat. Ioan Neculaie a fost prins după o zi la punctul de tregere a frontierei Giurgiu.

Ioan Neculaie a cerut suspendarea pedepsei în aprilie 2018, iar magistrații au decis să fie eliberat condiționat, toate acestea deoarece a executat jumătate din pedeapsă și are peste 60 de ani.

ADVERTISEMENT
  • ”Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e. În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa. Asta e”, a spus omul de afaceri braşovean în momentul în care a fost eliberat.

Cine este Ioan Neculaie

Ioan Neculaie este un om de afaceri român care deținE producătorul de autocamioane Roman Brașov și echipa FC Brașov. În septembrie 2010 avea o avere care ajungea la 82 de milioane de euro.

Omul de afaceri a contractat un credit în valoare de 4,2 milioane de euro (15 milioane de lei) de la banca Finansbank, iar creditul va fi utilizat pentru efectuarea importurilor de componente pentru camioane, în condițiile în care firma acestuia are un contract cu Ministerul Apărării din SUA pentru livrarea a circa 1.000 de camioane.

ADVERTISEMENT