Fotbal intern

Ioan Niculae, discurs dur după Astra – Chindia 1-2: „Jucătorii și-au luat-o în cap!”. Andone, în pericol de demitere?! „E vina antrenorului”

07.02.2020 | 23:28
Ioan Niculae discurs dur dupa Astra  Chindia 12 Jucatorii siau luato in cap Andone in pericol de demitere E vina antrenorului
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae, patronul Astrei, și-a criticat dur jucătorii după înfrângerea cu Chindia Târgoviște din runda a 24-a a Ligii 1. Omul de afaceri susține că atitudinea jucătorilor antrenați de Bogdan Andone s-a schimbat, spre deosebire de sezonul de toamnă, când forța grupului a dus echipa pe primul loc.

Critici pentru vedetele Astrei după a doua înfrângere consecutivă

Astra a avut un sfârșit de sezon de toamnă cu rezultatele remarcabile, care au dus-o chiar pe primul loc în Liga 1, până la depunctarea dictată de Comisii.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Bogdan Andone a disputat în „Ștefan cel Mare”, contra lui Dinamo, primul meci oficial din 2020, iar rezultatul a fost o înfrângere fără drept de apel, 0-2, la capătul unui meci controlat de „câini”.

Evoluția de la București a continuat și la Giurgiu, în etapa 24, când Astra a primit vizita celor de la Chindia Târgoviște, și a fost învinsă, scor 1-2, după două goluri luate în decurs de trei minute.

ADVERTISEMENT

Patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, critică în termeni dur atitudinea unor jucători, schimbată față de sezonul de toamnă.

Astra traversează o criză de lipsă de modestie, de prostie, de îngâmfare. O să am o discuție cu antrenorul echipei, aici este vina antrenorului.

ADVERTISEMENT

Jucători care n-au jucat mai mult de două meciuri bine se visau transferați pe multe milioane de euro, și-au luat-o în cap. Așa au intrat și cu Dinamo. Când am fost modești și cu bun simț am avut rezultate.

Acum, după câteva rezultate bune în toamnă, am ajuns o echipă fără nimic. Nu ne temem că nu ne calificăm în play-off, și oricum dacă ajungem acolo nu am reușit nimic, nu e nicio realizare. Nu au nicio legătură cu absența lui Budescu aceste rezultate”, a declarat Ioan Niculae la TV Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Astra poate ajunge pe locul cinci

După cele două înfrângeri din 2020, Astra poate ajunge pe locul cinci la finalul etapei a 24-a, dacă Viitorul va reuși să învingă la Craiova. Mai mult, formația lui Bogdan Andone poate rămâne cu un singur punct avans față de locul șapte, ocupat acum de Gaz Metan, dacă medieșenii și FC Botoșani vor câștiga meciurile din această etapă, cu CFR Cluj, respectiv Hermannstadt.

În ultimele două runde ale sezonului regular, Astra Giurgiu întâlnește Hermannstadt la Sibiu și Sepsi, pe „Marin Anastasovici”.

ADVERTISEMENT