Sport

Gigi Becali, imagini în premieră de la mănăstirea Cernica. Ce făcea patronul FCSB cu o zi înainte de meciul de titlu cu Sepsi. Foto Exclusiv

Gigi Becali, imagini spectaculoase cu 24 de ore înainte de Sepsi - FCSB, meciul care îi poate aduce titlul de campion. A fost la mănăstirea Cernica.
23.04.2024 | 13:32
Gigi Becali, imagini uluitoare alături de călugării de la mănăstirea Cernica înainte de Sepsi - FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e convins că divinitatea îi va aduce titlul de campion și patronul FCSB-ului îi mulțumește lui Dumnezeu cu fiecare ocazie. FANATIK a aflat ce a făcut Becali cu 24 de ore înainte de partida de titlu de la Sfântu Gheorghe.

Gigi Becali a mers de Sfântul Gheorghe la mănăstirea Cernica

Gigi Becali a decis să își sărbătorească ziua onomastică la slujba de la mănăstirea Cernica. Patronul FCSB-ului a participat la slujba ținută de călugări și a cântat cot la cot cu ei.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a preferat un loc de tihnă, departe de agitația Bucureștiului pentru a se reculege înainte de meciul chiar de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, partida care îi poate aduce titlul de campion după nouă ani.

De altfel, Becali chiar s-a temut să vorbească de titlu înainte de acest meci pentru a „nu stârni mânia lui Dumnezeu”. O victorie cu Sepsi ar fi cu siguranță un cadou cum nu se poate mai frumos pentru el.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, imagini uluitoare alături de călugării de la mănăstirea Cernica înainte de Sepsi – FCSB

În imaginile prezentate în exclusivitate de FANATIK, Gigi Becali a fost surprins într-un moment în care cântă înflăcărat și îi ține de gât pe călugării de la mănăstirea Cernica. Patronul FCSB-ului pare extrem de pătruns de slujbă și ține ochii închiși.

Gigi Becali, imaginea zilei la slujba de Sfântu Gheorghe de la mănăstirea Cernica
Gigi Becali, imaginea zilei la slujba de Sfântu Gheorghe de la mănăstirea Cernica

Gigi Becali s-a întors din nou la religie înainte de meciul din etapa a 6-a a play-off-ului care îi poate aduce titlul matematic: „O să vorbesc de titlu când o să fie matematic luat. S-a făcut minune, nu mă așteptam chiar așa, să piardă Rapid 4 meciuri și să facă un egal. A făcut Dumnezeu minune.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul. Normal, dacă o pui pe Botoșani în locul FCSB, ia campionatul. Logic, dar Dumnezeu nu e logic.

Acum, normal ar fi să batem OSK și Craiova să facă egal. Dumnezeu mi-a auzit… Nici nu mă așteptam să fie așa, îmi făceam socoteli să avem 6-7 puncte avans după 5 etape. Dar sunt 11. Noi trebuie să câștigăm un singur meci și gata. Nu mă mai mândresc, Dumnezeu a făcut ca Rapid să ia 4 bătăi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali cântă alături de călugări la mănăstirea Cernica
Gigi Becali cântă alături de călugări la mănăstirea Cernica

Le face Dumnezeu pe toate dacă tac, și Liga Campionilor și tot. Nu poți să te bați cu Germania, Spania, Italia, Anglia, Franța, pentru că ei iau 20 de milioane de euro din bilete. Doar Dumnezeu ne poate face să ne batem cu ei”, a mai spus patronul FCSB la conferința de presă de la Palat.

  • 9 ani au trecut de la ultimul titlu obținut de Gigi Becali cu FCSB 
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,40 este cota pentru „X” la meciul Sepsi - FCSB