News

Ioan Niculae, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare. Unde se află afaceristul

18.02.2021 | 23:38
Ioan Niculae primele declaratii dupa ce a fost condamnat la inchisoare Unde se afla afaceristul
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a anunțat că este plecat momentan în Italia, însă se va întoarce în curând pentru a-și ispăși condamnarea la închisoare de 5 ani în Dosarul Interagro.

Afaceristul nu are nicio intenție să se sustragă de la punerea în aplicare a pedepsei, așa cum obișnuiesc de obicei să o facă personalitățile din România.

ADVERTISEMENT

„Sunt în Italia, eram internat la o clinică. După primirea veștii, mă pregătesc să vin în țară. Mâine vin în țară.

Ioan Niculae e plecat în Italia, dar se va întoarce în țară

Nu credeam că se va da o sentință astăzi, după decizia CCR privind evaziunea fiscală. Nu am reușit să vorbesc cu avocatul, voi vedea ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că nu voi beneficia de această lege, vor face orice să nu beneficiez de această lege. Nu ați văzut justiția românească, de termen de două zile. E cineva care are grijă de mine. Legea nu va avea efect asupra mea“, a explicat Ioan Niculae.

Niculae s-ar afla internat într-un spital privat din capitala Italiei, Roma, și se va preda zilele următoare, conform surselor Gândul.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a fi plecat la Roma la finele săptămânii trecute, pentru tratamentul pe care îl avea de continuat pentru apneea severă. Este vaccinat covid, deci nu va fi o problemă îmbarcarea in aeronavă. Polițiștii care l- au căutat la Zimnicea astăzi au găsit cele două menajere, au vorbit cu soția sa pe telefonul uneia din menajere, iar aceasta le-a spus că Niculae a aflat sentința și s-a externat. Apoi, soția ar fi trimis pe whatsapp documentul de externare și rezevarea de la avion”, spun SURSE Gândul.ro

Milionarul a absentat de la ultimul termen din proces, fiind internat într-o clinică din Milano (Italia), unde ar fi în recuperare după infectarea cu COVID- 19, a precizat avocatul său în sala de judecată.

ADVERTISEMENT

Procurorii DNA au cerut pe 27 ianuarie o pedeapsă orientată spre maximul prevăzut de lege, pentru acuzațiile de instigare la evaziune fiscală și la spălare de bani.

ADVERTISEMENT
Tags: