Sport

Ioan Ovidiu Sabău, atenționare pentru Nistor și Chipciu după U Cluj – UTA 1-3: “Mult sub nivelul lor”

După înfrângerea din meciul U Cluj - UTA Arad, scor 1-3, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit de elevii săi. Antrenorul este de părere că jucătorii și-au ieșit din formă.
04.02.2024 | 18:33
Ioan Ovidiu Sabau atentionare pentru Nistor si Chipciu dupa U Cluj  UTA 13 Mult sub nivelul lor
După înfrângerea din meciul U Cluj - UTA Arad, scor 1-3, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit de elevii săi. Antrenorul este de părere că jucătorii și-au ieșit din formă. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

U Cluj nu a reușit să se impună pe teren propriu în fața celor de la UTA Arad, iar scorul s-a terminat 1-3 în favoarea oaspeților. După înfrângere, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit de elevii săi și este de părere că aceștia au ieșit din formă.

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit de elevii săi după U Cluj – UTA Arad 1-3. “Sunt sub nivelul lor”

În ultimele 5 partide din campionat, U Cluj a reușit doar o victorie în fața celor de la Hermannstadt, scor 2-1. După o nouă înfrângere cu UTA Arad, 1-3, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit de elevii săi.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul este de părere că echipa nu se află într-o formă foarte bună, iar fotbaliștii joacă sun nivelul pe care l-au arătat până acum în SuperLiga. Ioan Ovidiu Sabău este de părere că situația se poate remedia, dacă jucătorii ar fi atenți mai mult la jocul lor.

“Clar că sunt cinci meciuri și patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e ușor. Anticipam că vor apărea și astfel de situații. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că în momentul de față sunt jucători foarte importanți care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Așteptările sunt mari și ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupați de jocul lor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Digi Sport.

“Echipa nu a stat în Alex Chipciu și Dan Nistor”

“Da, e o situație greu de gestionat, dar cu oameni maturi și înțelepți vom trece peste. Trebuie să știm unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă.

ADVERTISEMENT

Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult. Iar atunci când sunt foarte concentrați sunt niște lideri și pot să facă diferența.  

În momentul de față, mulți jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit niște goluri ușoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a mai spus antrenorul celor de la U Cluj.

ADVERTISEMENT

U Cluj este pe locul 8 în clasament și are 32 de puncte. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău este la un punct de Sepsi care se află pe ultimul loc de play-off. Următorul duel al “șepcilor roșii” va fi împotriva celor de la Universitatea Craiova. Duelul va avea loc pe Ion Oblemenco, vineri, 9 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT