Life

Ioana Blaj, actrița din Lia, despre carieră, copii și relația cu Ducu Ion: ”O femeie rănită”

Ioana Blaj este una dintre actrițele cu experiență care s-au alăturat proiectului Lia, serialul care începe la Antena 1.
13.12.2022 | 17:28
Ioana Blaj actrita din Lia despre cariera copii si relatia cu Ducu Ion O femeie ranita
Ioana Blaj, actrița din Lia, a vorbit despre seiral și despre familia pe care o are alături de Ducu Ion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Blaj este una dintre vedetele care s-au alăturat serialului Lia- soția soțului meu, rolul pe care îl are de interpretat fiind cel al unei femei dificile, rănite în amor. În exclusivitate pentru FANATIK, Ioana Blaj a vorbit despre producția care va începe la începutul anului viitor la Antena 1, dar și despre familie, frumoasa actriță fiind soția lui Ducu Ion, alături de care are doi copii.

Ioana Blaj, între filmări la serial și familie

Ioana Blaj este una dintre actrițele de succes al noului val. Concentrată la modul cel mai serios pe cariera pe care o are, actrița a vorbit, pentru FANATIK, despre viața pe care o are în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Actrița, căsătorită cu Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, interpretează rolul lui Alice, personaj care este femeia rănită în serialul Lia și care, precizează Ioana Blaj, se comportă exact cum ar face-o orice femeie care a fost dată deoparte.

În altă ordine de idei, Ioana Blaj ne-a dezvăluit că marele ei noroc este chiar soțul ei, Ducu Ion, cel care s eocupă de cei doi copii ai lor și că visează la vacanța din Laponia, acolo unde, alături de micuți, îi va cere lui Moș Crăciun mai mult… timp.

ADVERTISEMENT

Ioana Blaj: ”Este foarte mult haos”

Cum reușești să te împărți între proiectele tale, filmările pentru serial, și viață de acasă, soț, copii?

– Încerc să nu mă gândesc… Copiii vin de multe ori cu mine, aici, la filmările pentru “Lia – soția soțului meu”, în alte dați stăm pe FaceTime în pauzele de filmare, am noroc cu Ducu care stă cu ei și încearcă cumva să compenseze zilele în care eu sunt super prinsă.

ADVERTISEMENT

Este foarte mult haos programul meu, adică dacă aș stă să mă gândesc pentru următoarea săptămâna ce am de făcut, n-aș mai face. Și atunci… nu mă gândesc.

Vin Sărbătorile. Poate petreci mai mult timp acasă, cu familia…

– O să plecăm în vacanță la schi, după Crăciun. De Crăciun stăm acasă, în familie, tot timpul.

ADVERTISEMENT

Ce cadou ți-ai dori să primești de Crăciun?

Timp. Oare aduce? Mergem cu băieții acum, în Laponia, să-l cunoască pe Moș Crăciun și atunci o să-l întreb direct dacă aduce niște timp. Sper să fie o vacanță superbă.

Ioana Blaj nu își mai lasă copiii în fața tabletei

Cei mici au făcut scrisori pentru Moș Crăciun?

– Au făcut din noiembrie. Au scris că vor tot felul de chițibușuri, nu-și doresc lucruri mari. Nici nu știu să-ți spun acum ce au scris… un arc, un garaj, echipament de moto – Filip… chestii mici.

Bine, ei ar vrea IPhone, laptop… Noi, de jumătate de an, nu-i mai lăsăm pe tabletă deloc. Nu mai au acces la ecran, au acces doar la aplicațiile de la școală, iar la filme jumătate de oră pe zi.

De ce ați luat această decizie? Stăteau prea mult pe tabletă?

– Nu. Când stăteau aveau un timp, dar mi-am dat seama că e un timp pierdut. De obicei se uitau duminică când mergeam la bunici și e un timp pe care-l pot petrece cu bunicii, real, nu blocați… asta o dată, plus că erau foarte nervoși după, și iritați. Simțeam clar când…

Și da, înseamnă mai mult timp pentru noi petrecut cu ei. Că da, e foarte ușor să le dai tabletă și să le închizi gura, dar e mult mai benefic pentru sănătatea lor… să nu stea pe tabletă.

”Alice este foarte rea”

Ce ne poți dezvălui despre rolul tău din “Lia-soția soțului meu”?

– Alice este foarte rea. E o femeie rănită, de asta spuneam că “Alice” poți fi chiar tu pentru că orice femeie rănită, înșelată, care-și scoate colții. E genul de personaj pe care o să-l iubești și o să-l urăști. Asta îți dă. O să o înțelegi de ce face ce face, în același timp îți vine să o și tai (râde – n.r.).

Ai o silueta de invidiat. Urmezi vreo dietă anume?

– Nu țin dietă. Încerc să-mi păstrez programul de sala, ajung de cel puțin 2-3 ori pe săptămâna la sport. Mâncare… nu prea mai mănânc carne așa multă, dar nu pentru că țin vreo dietă, ci pentru că nu mai simt nevoia. Mănânc mult pește, legume, fructe. Și dulciuri. Aș renunța la mâncare pentru dulciuri.

ADVERTISEMENT
Tags: