Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ioana Cosma, unu la unu cu Cristi Borcea! Ediție eveniment la Fanatik SuperLiga, joi, 27 aprilie, de la ora 13:00. Cum se vede emisiunea

Ediție eveniment la Fanatik SuperLiga, joi, 27 aprilie, ora 13:00. Ioana Cosma, unu la unu cu Cristi Borcea. Cum puteți vedea emisiunea.
26.04.2023 | 21:08
Ioana Cosma unu la unu cu Cristi Borcea Editie eveniment la Fanatik SuperLiga joi 27 aprilie de la ora 1300 Cum se vede emisiunea
Ioana Cosma, unu la unu cu Cristi Borcea! Ediție eveniment la Fanatik SuperLiga, joi, 27 aprilie, de la ora 13:00. Cum se vede emisiunea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nu rata FANATIK SUPERLIGA, joi, 27 aprilie, de la ora 10:30, numai pe FANATIK! Ediție eveniment de la ora 13:00! Ioana Cosma face spectacol ”unu la unu” cu Cristi Borcea! Fostul patron de la Dinamo va fi luat la întrebări despre tot ce mișcă în fotbalul românesc.

Nu rata FANATIK SUPERLIGA! Joi, 27 aprilie, ora 10:30! Ioana Cosma, unu la unu cu Cristi Borcea de la ora 13:00 într-o ediție eveniment

FANATIK SUPERLIGA unește în cel mai virulent show pe teme fotbalistice pe cei mai virulenți invitați din lumea virulentă a Sportului Rege de pe virulentele stadioane românești pentru a dezbate tot ce se întâmplă pe plaiuri mioritice.

ADVERTISEMENT

Discuțiile contradictorii din platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor fi urmate de un adevărat spectacol. Ioana Cosma va fi unu la unu cu Cristi Borcea, omul de afaceri, fost patron al clubului din Ștefan cel Mare. Toate acestea vor fi ingredientul surpriză a unei noi ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Vor ieși la iveală detalii inedite, lucruri neștiute, dar și informații savuroase despre Cristi Borcea. Fostul finanțator al lui Dinamo a exclus să revină la conducerea clubului din Ștefan cel Mare, însă a mărturisit că fiul său, Patrick, ar putea într-o bună zi să se implice la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Înainte de ediția eveniment care-i pune față în față pe Ioana Cosma și Cristi Borcea se vor afla în platou, începând de la ora 10:30 invitații Dan Chilom, Ciprian Panait, Dănuț Lupu și Florin Manea care vor ”toca” mărunt tot ce urmează să se întâmple în weekend.

Capul de afiș al etapei de la finalul săptămânii va fi Universitatea Craiova – FCSB, duminică, 30 aprilie, ora 21:00. Organizatorii au fost nevoiți să deschidă Peluza Sud a Stadionului „Ion Oblemenco” și se anunță o atmosferă incendiară.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă invită ”Să facem show!” de luni până vineri.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel
ADVERTISEMENT

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații!

Așadar, în fiecare săptămână de luni până vineri, Horia Ivanovici și Ioana Cosma vă așteaptă pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – unde puteți savura analiza etapei – dar nu numai!

ADVERTISEMENT