Life

Reacția neașteptată a lui Mircea Badea după ce Delia a spus că nu își dorește un copil: ”Poate pot, dar nu vreau”

Mircea Badea a avut o reacție complet neașteptată față de ultimele declarații ale faimoasei Delia. Artista a recunoscut public că nu își dorește un copil.
18.10.2022 | 17:19
Reactia neasteptata a lui Mircea Badea dupa ce Delia a spus ca nu isi doreste un copil Poate pot dar nu vreau
Reacția lui Mircea Badea după ultimele declarații făcute de Delia Matache. Sursă foto: Instagram / captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, un soț alături de care călătorește, dar și o viață extrem de activă.

Motivul pentru care Delia nu își dorește un copil

Deși are 40 de ani însă, nici până acum vedeta nu a devenit mamă. Au fost momente în care mama ei spunea că aceasta nu ar putea să facă copii, în timp ce artista avea o cu totul altă poveste despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Recent însă, Delia a recunoscut public motivul pentru care nu își dorește să facă un copil. Artista vrea în continuare să aibă timp pentru ea, să călătorească și să nu dea socoteală nimănui.

Mai mult de atât, aceasta a mai dezvăluit și că în opinia ei, planeta este destul de plină de oameni care nu sunt tocmai mai simpatici, drept urmare, un copil nu ar fi de prea mare ajutor.

ADVERTISEMENT

”(…) Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus Delia.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, despre dezvăluirile făcute de Delia

Mircea Badea a fost unul dintre cei care a luat la cunoștință dezvăluirile artistei. Acesta nu înțelege însă de ce Delia a simțit nevoia să dea justificări în acest caz.

Partenerul de viață al lui Carmen Brumă consideră că astfel de decizii sunt strict personale și intime, drept urmare, chiar nu este necesar ca acestea să fie anunțate în spațiul public.

ADVERTISEMENT

”Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru.

Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a fost reacția lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT