Life

De ce a decis Ioana Ginghină să se căsătorească în 2022. “Nu vrem o nuntă mare”

Anul 2022 va fi unul special pentru Ioana Ginghină. Se pare că actrița a fost convinsă să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu iubitul ei, Cristi Pitulice.
01.01.2022 | 22:58
De ce a decis Ioana Ginghina sa se casatoreasca in 2022 Nu vrem o nunta mare
De ce a decis Ioana Ginghină să se căsătorească în 2022. "Nu vrem o nuntă mare"
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină pare decisă să facă pasul cel mare. A anunțat că se va căsători cât mai curând cu iubitul ei, Cristi Pitulice.

Cea care a convins-o pe actriță să ajungă din nou în fața altarului a fost o prietenă care i-a cerut să-i fie nașă.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a făcut primele declarații despre nunta sa.

De ce a decis Ioana Ginghină să se căsătorească în 2022. “Nu vrem o nuntă mare”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Actrița a trecut printr-un divorț răsunător, dar se pare că acum este pregătită să facă pasul cel mare.

Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în primăvara anului trecut, dar aceasta nu s-a grăbit prea tare. S-au logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Acum, se pare că este pregătită și nunta va avea loc cât de curând. 

Actrița a dezvăluit cine a convins-o să se căsătorească din nou.

“Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (…) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (…) Va trebui să ne căsătorim și noi.

Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata! Alaltăieri am aflat că o să fim nași.

ADVERTISEMENT

O să stabilim data. Asta e o formalitate. De mult a fost cerea în căsătorie și am zis că DA”, a dezvăluit Ioana Ginghină la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cristi Pitulice a intrat în viața actriței la câteva luni după ce aceasta a semnat actele de divorț. Totul a început după ce cei doi au avut o întâlnire de afaceri.

ADVERTISEMENT

Cristi Pitulice are o experiență de peste 13 ani în industria truismului și a terminat două facultăți în acest domeniu. De asemenea este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism.

“Am fost contactată de firma lui să lucrăm la un proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos.

Seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-i zic că vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă”, povestea actrița în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

ADVERTISEMENT