Life

Ioana Ginghină, mândră de fiica sa, Ruxandra: ”Inima mi s-a umplut de o fericire nemărginită”

Ioana Ginghină, aprecieri pentru fetița sa, Ruxandra. Declarația emoționantă făcută de actriță legat de adolescenta sa.
17.07.2023 | 11:15
Ioana Ginghina mandra de fiica sa Ruxandra Inima mi sa umplut de o fericire nemarginita
Ioana Ginghină, aprecieri pentru fetița sa, Ruxandra. Declarația emoționantă făcută de actriță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină este mândră de fiica sa, Ruxandra și a fostului soț, Alexandru Papadopol. Vedeta susține că i s-a umplut inima de o fericire nemărginită în urmă cu puțină vreme. Ce a observat vedeta la adolescentă.

Ioana Ginghină, aprecieri pentru fetița sa, Ruxandra. Declarația emoționantă făcută de actriță

Ioana Ginghină are o serie de aprecieri pentru fetița sa, Ruxandra, care se transformă treptat într-o adolescentă în toată regula. Recent, actrița a făcut o declarație emoționantă, după un botez la care au participat împreună.

ADVERTISEMENT

Din Biserică nu a lipsit nici partenerul de viață al artistei, Cristi Pitulice, care în curând îi va deveni soț. Frumoasa vedetă trăiește o perioadă extraordinară pe plan personal și urmează să ajungă la altar pentru a treia oară.

„De curând am trăit emoții deosebite în calitate de nașă de botez. Această ocazie a fost însă și mai specială, pentru că alături de mine, în rolul de naș, a fost Cristi, bărbatul pe care îl voi numi în curând «soțul meu», și Ruxandra, fiica mea.

ADVERTISEMENT

Împreună, am botezat un nou suflet, făcând promisiunea de a-l ghida și proteja pe parcursul vieții lui. Privind-o pe Ruxandra asumându-și acest rol cu atâta dragoste și maturitate, inima mi s-a umplut de o fericire nemărginită.

Această zi, plină de emoție și iubire, va rămâne întipărită în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Ioana Ginghină pe pagina de Instagram, unde a publicat și câteva imagini cu fiica sa, Ruxandra.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, discretă cu viața personală

Ioana Ginghină a învățat să fie cât mai discretă cu viața personală, aspect pe care se pare că îl moștenește și fiica sa. Ruxandra nu dorește să apară pe rețelele de socializare alături de mama sa și rar se întâmplă acest lucru.

Adolescenta a absolvit clasa a VIII-a și a trecut cu brio examenele de la Evaluarea Națională. Tânăra are șanse mari să intre la liceul pe care și-l dorește. În plus, fata actriței și a lui Alexandru Papadopol reușește să-și câștige singură banii de buzunar.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ruxandra primește bani de la mama sa de fiecare dată când aceasta are un job care o implică. Ioana Ginghină a stabilit o sumă lunară pe care i-o dă pentru a ieși în oraș cu fetele, la mall sau în alte locuri.

ADVERTISEMENT
Tags: