Life

Ioana Grama, scoasă din minți de un polițist, în trafic: ”Își dau niște filme din astea de James Bond”

Ioana Grama, enervată la culme de un om al legii. Ce a pățit frumoasa bloggeriță în plină stradă, în orașul în care locuiește.
15.12.2022 | 00:22
Ioana Grama scoasa din minti de un politist in trafic Isi dau niste filme din astea de James Bond
Ioana Grama, enervată la culme de un om al legii. Ce a pățit frumoasa bloggeriță în plină stradă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița a mărturisit că a fost scoasă din minți de un polițist, în trafic. Vedeta consideră că foarte multe persoane care lucrează în acest domeniu se cred superioare și își dau ”aere” demne de filmele de la Hollywood.

Ioana Grama, enervată la culme de un om al legii. Ce a pățit frumoasa bloggeriță în plină stradă

Ioana Grama a ținut să le spună internauților prin ce a trecut în plină stradă. Frumoasa șatenă nu s-a mai putut abține și a reacționat instant pe social media, unde a vrut să atragă atenția asupra unui amănunt.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult în viața asta urăsc oamenii ăia care sunt super încrezuți că vezi, Doamne, lucrează în Poliție sau în orice. Ieșeam acum de pe o stradă și mă îndreptam către ieșire și iese unu așa dintr-o parcare, parcarea Poliției.

Bă, dar nu s-a uitat nici măcar o secundă dacă vine ceva și eram la limită, adică era să mă bag în el. L-am claxonat, nimic. Nu mă pot abține, trebuie să mă descarc. Știu că nu e cel mai sănătos.

ADVERTISEMENT

Știu că nu e cea mai bună variantă, dar asta sunt eu și trebuie să mă descarc. M-a enervat și mai tare și nu am răbdat și i-am arătat un semn nu tocmai drăguț din partea unei femei, în special.

Nu m-am mai putut abține, m-am enervat prea tare. Nu-i suport pe oamenii ăștia care dacă au o funcție mai înaltă decât oamenii de rând, decât săracii, își dau niște filme din astea de James Bond, ceva ireal.

ADVERTISEMENT

Ei dacă sunt polițiști, ei sunt șmecheri și ei au voie și eu nu suport chestia asta. La fel sunt câteodată șoferii de autobuz”, a povestit Ioana Grama pe rețelele de socializare, scrie cancan.ro.

Ioana Grama, deranjată de situațiile din trafic

Ioana Grama a mai subliniat că nu înțelege șoferii de autobuz care nu frânează, ci așteaptă să facă acest lucru ceilalți participanți la trafic. Influencerița susține că trebuie să-și riște viața ca alții să iasă cu bine din asemenea situații.

ADVERTISEMENT

Bloggerița conduce foarte mult și are un autoturism la care ține foarte mult. Vedeta și-a schimbat mașina în urmă cu un an și a ales un brand care îi oferă siguranță și încredere. Autovehiculul este alb imaculat și costă câteva sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: