Life

Ioana Grama știe ce ar face dacă n-ar mai exista Instagram. Tot în mediul online e soluția

Ioana Grama a dat curs unui exercițiu de imaginație și a răspuns unei întrebări care plenează tot mai mult asupra influencerilor. Bruneta a spus ce va face dacă va dispărea Instagram.
19.03.2022 | 16:13
Ioana Grama stie ce ar face daca nar mai exista Instagram Tot in mediul online e solutia
Ioana Grama are activitate pe Instagram. Ce ar face tânăra dacă nu ar mai avea campanii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 28 de ani este unul dintre cei mai vechi bloggeri din România. Are o activitate de 10 ani în domeniu, precizând că în primii doi ani de scris nu a făcut niciun ban. Acum are propria afacere cu haine.

Ioana Grama are activitate pe Instagram. Ce ar face tânăra dacă nu ar mai avea campanii

Ioana Grama știe ce ar face dacă n-ar mai exista Instagram. Frumoasa brunetă a găsit soluția tot în mediul online, chiar dacă are un program foarte încărcat. E mamă singură și are diferite campanii și contracte cu branduri renumite.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta susține că s-ar întoarce la scrisul pe blog sau ar încerca să devină foarte bună pe Youtube, acolo unde are un canal, dar nu reușește să posteze foarte des.

„Îmi e greu să cred asta, pentru că aici e vorba de bani. Sunt foarte mulți bani la mijloc. Eu nu cred. (…) Eu m-aș întoarce la blogging. Aș scrie, aș filma, aș face YouTube. E greu să le faci pe toate, e și TikTok, și YouTube, și Instagram, și Facebook și fabrică, și copil, și business, și… sunt foarte multe.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai o echipă mare și eu deocamdată nu o am. Patru sau cinci oameni lucrează cu mine acum. Adică lucrează cu mine, aici includ brandul meu personal, pentru că cu mine, pe platforme, pe Instagram, pe Facebook și tot ce ține de ele lucrez singură.

Nu am pe nimeni, nu am agenție de PR, nu am. E tare, dar e epuizant. Acum mi-a venit și mie mintea la cap și am zis că trebuie să găsesc pe cineva care să mă ajute în sensul ăsta pentru că nu mai pot să le fac.

ADVERTISEMENT

Întârzii cu răspunsurile, eu sunt Capricorn și Capricornii au impresia că le pot face pe toate singuri. Trebuie să revin puțin cu picioarele pe pământ și să conștientizez că pentru unele lucruri am nevoie de ajutor”, a mărturisit Ioana Grama în podcastul lui Radu Țibulcă.