Life

Ioana Năstase și Ilie Năstase vor să devină părinți? Cum a fost surprinsă soția fostului tenismen

Ioana Năstase și Ilie Năstase vor să devină părinți? Soția fostului mare tenismen a fost surprinsă în Capitală și a dat de bănuit.
27.02.2023 | 08:35
Ioana Nastase si Ilie Nastase vor sa devina parinti Cum a fost surprinsa sotia fostului tenismen
Ioana Năstase și Ilie Năstase vor să devină părinți? Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase și Ilie Năstase vor să devină părinți? Soția tenismenului a fost surprinsă într-o ipostază care i-ar putea da de gol pe cei doi.

Ioana Năstase și Ilie Năstase vor să devină părinți?

Soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă într-un magazin din Capitală în timpul unei sesiuni de shopping, dar nu este vorba despre orice magazin, ci unul destinat exclusiv copiilor, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Să fie oare vorba despre faptul că Ioana Năstase și soțul ei își doresc să devină părinți? Sau doar vedeta se pregătea să facă un cadou pentru niște prieteni cu copii?

În orice caz, soția lui Ilie Năstase a făcut tot posibilul pentru a alege cele mai bune lucruri, și a întrebat-o pe vânzătoare diverse lucruri și i-a solicitat ajutorul pentru a face cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

După ce a petrecut câteva minute bune în magazin, în timp ce discuta la telefon, probabil pentru a cere păreri despre ce să cumpere, Ioana Năstase a ieșit victoriasă de la cumpărături, cu mai multe plase.

Ilie Năstase a spus că își dorește un copil

Chiar dacă nu știm încă dacă este vorba despre o sarcină sau nu a Ioanei Năstase, cert este că fostul mare tenismen a spus clar să își doresc să mai facă un copil. Ilie Năstase mai are cinci copii din mai multe căsnicii.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase are 76 de ani, dar are un vis mare, acela de a fi din nou tată alături de partenera sa e viață și încearcă toate posibilitățile pentru a vedea dacă se mai poate să devină părinți.

Ilie Năstase a mai spus că dacă va avea o fată ar vrea să joace tenis și să fie următoarea Simona Halep, desigur dacă va fi și dorința acesteia.

ADVERTISEMENT

“Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman!

Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase, conform ProSport.

ADVERTISEMENT