Sport

Ion Crăciunescu ironizează situația din Liga 1: „Parcă am fi la starea vremii, – 11 puncte!”

Ion Crăciunescu ironizează situația din Casa Pariurilor Liga 1, fiind nervos după confruntarea dintre Sepsi și Academica Clinceni, scor 6-0.
04.04.2022 | 20:48
Ion Craciunescu ironizeaza situatia din Liga 1 Parca am fi la starea vremii  11 puncte
Ion Crăciunescu ironizează situația din Liga 1. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru este indignat de felul în care șefii fotbalului românesc au gestionat situația cluburilor din prima ligă, fiind de părere că ar fi nevoie de mult mai puține echipe în campionat.

Ion Crăciunescu ironizează situația din Liga 1

Ion Crăciunescu a ironizat situați din Casa Pariurilor Liga 1, făcând o analogie între punctajul negativ al lui Gaz Metan Mediaș, și anume -11 puncte și starea vremii pe timp de iarnă.

ADVERTISEMENT

„M-am săturat, parcă am fi la starea vremii! Mi se face rău! Ce sunt alea -11 puncte. Este un climat care le tolerează așa ceva, climatul e de vină. Joci cu un copil de 16 ani la Liga 1…

Copilul ăla când joacă la Clinceni, joacă de nevoie, nu de altceva. Și știe și el de ce joacă și nu îi face bine.

ADVERTISEMENT

Primarul Clinceniului a fost corect, omul a spus ce se va întâmpla. De ce să-i lași să mai cheltuie bani cu baremul de arbitri, cu transportul, cu cazarea, cu nu știu câte alte cheltuieli… pentru ce? Pentru binele cui?”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

„Este vina celor care conduc pentru ce se întâmplă!”

Ion Crăciunescu a continuat și a vorbit despre vinovații pentru situațiile care se întâmplă la Academica Clinceni și la Gaz Metan Mediaș: „Eu am mai spus-o de mai mult timp. E nevoie de mult mai puține echipe în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Sunt prea multe echipe în acest moment, care nu au cum să fie eligibile cu toate criteriile impuse pentru a juca în Liga 1”.

Își bat joc! Vin cu copii la Liga 1, încropesc echipe din mers. Iar televiziunile bagă atâția bani în competiție… N-ar fi mai bine să avem niște reguli, la licențiere, să nu se mai ajungă aici? Noi criticăm Clinceni, Mediaș, dar vinovați sunt cei care le tolerează! 

ADVERTISEMENT

Să avem un fotbal cu mai puține echipe, să joace doar ăia care pot. Fotbalul de la noi e condus în așa fel încât cluburile să nu fie supărate la alegeri”, a mai spus fostul arbitru.

ADVERTISEMENT