News

Ion Cristoiu, despre scandalul făcut de Aurelian Bădulescu: ”Lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicușor Dan”

06.06.2020 | 17:26
Ion Cristoiu despre scandalul facut de Aurelian Badulescu Lasa impresia ca Gabi Firea se teme de Nicusor Dan
Ion Cristoiu, despre scandalul făcut de Aurelian Bădulescu: ”Lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicușor Dan”. Sursa: INQUAM Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu a comentat scandalul făcut de Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, cel care i-a perturbat conferința de presă lui Nicușor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea la postul de primar al Bucureștiului.

Ion Cristoiu a comentat scandalul făcut de viceprimarul Bădulescu: ”Lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicușor Dan”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a iscat un circ uriaș vineri, în jurul prânzului, atunci când a intervenit peste Nicușor Dan, candidat PNL/USR la Primăria Bucureștiului, care susținea o conferință de presă în stradă.

ADVERTISEMENT

În opinia jurnalistului Ion Cristoiu, incidentul de vineri de la conferința de presă a lui Nicuşor Dan este semnalul unui lung șir de comportamente mediatice care vor domina campania electorală ce va urma.

De asemenea, cunoscutul ziarist a criticat în termeni duri apariția viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD) la conferința de presă a lui Nicuşor Dan unde a adus un dulap şi l-a bruiat pe candidatul PNL,

ADVERTISEMENT

Cristoiu spune că aşa ceva nu se face şi că victima acestui incident este, de fapt, primarul general Gabriela Firea, scrie mediafax.ro.

”Rămâne o mare enigmă dacă Gabriela Firea a ştiut de dl. Bădulescu. Dl. Bădulescu cred că e agentul electoral al PNL pentru că aşa ceva nu se face. Garantez că în afară de vreo televiziune penelistă, nu-l dădea nimeni pe Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT

Mediatic, a devenit o ştire pe care a publicat-o şi presa adversară lui Nicuşor Dan. Lovitura e dată nu lui Nicuşor Dan, ci Gabrielei Firea. Mă miră că ea nu s-a desolidarizat. Se lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicuşor Dan şi că apelează la astfel de mijloace. Dacă dl. Bădulescu nu e plătit de PNL şi Nicuşor Dan, şi Gabi Firea a ştiut, a fost o enormă greşeală”, a declarat jurnalistul.

Cristoiu: ”Urmează o campanie plină de făcături”

Ion Cristoiu este de părere că evenimentul de vineri pare mai degrabă o făcătură și spune că astfel de episoade vor fi prezente în toată campania electorală.

ADVERTISEMENT

”Astfel de întâmplări, condamnabile din punct de vedere al morale politice, vor fi multe, pentru că vor fi puse la cale. Această campanie electorală va fi dominată de tot felul de făcături. Mă tem de umplerea spaţiului mediatic cu tot felul de găselniţe mai ales că singura preocupare a demnitarilor este breakingnews-ul.

Avem de-a face cu un guvern care se preocupă prin excelenţă de crearea de evenimente mediatice. Nu mă tem că va degenera campania electorală, ci de făcături politice care să facă breakingnews.

Mie azi mi s-a părut o făcătură, dacă nu e o greşeală, şi probabil că aşa va fi toată campania electorală. Vom avea o noutate în campania electorală: candidaţii făcători de breakingnews-uri”, a explicat Ion Cristoiu.

ADVERTISEMENT