Life

În ce stare se află, de fapt, Ion Dichiseanu. Primul mesaj după ce a ieșit din spital

07.01.2021 | 01:38
In ce stare se afla de fapt Ion Dichiseanu Primul mesaj dupa ce a iesit din spital
ADVERTISEMENT

Ion Dichiseanu a transmis un prim mesaj după ce a reușit să se recupereze într-un mod miraculos. Marele actor a prezentat un discurs emoționant de mulțumire pentru cei care s-au interesat de sănătatea acestuira și a menționat că medicii au făcut minuni în acest caz.

Artistul, în vârstă de 87 de ani, a trecut prin zile grele, după ce a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca cu o pneumonie severă, la care s-au mai adăugat și alte probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost intubat, suferind de insuficiență respiratorie, iar testul Covid-19 a fost negativ. Medicii erau rezervați în privința șanselor pe care le are, actorul ajungând la spital cu o saturație a oxigenului din sânge foarte scăzută (70%).

Ion Dichiseanu, primul mesaj după recuperarea miraculoasă. Discurs emoționat de mulțumire

Marele actor a distribuit pe contul de Facebook un mesaj impresionat pentru toți cei care s-au interesat de starea lui. „Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă!

ADVERTISEMENT

Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

ADVERTISEMENT

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!” au fost cuvintele artistului.

Ion Dichiseanu a ajuns la spital în data de 18 decembrie și a petrecut multe zile sub strictă supraveghere medicală. El este unul dintre cei mai mari actori români, decorat de doi președinți.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu l-a premiat „pentru prestigioasa carieră artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”, iar Klaus Iohannis l-a decorat cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer.

ADVERTISEMENT
Tags: