News
notix pixel id

Ion Iliescu s-a vaccinat anti-Covid în ziua în care a împlinit 91 de ani. Mesajul fostului președinte

03.03.2021 | 19:16
Ion Iliescu s-a vaccinat anti-Covid în ziua în care a împlinit 91 de ani. Mesajul fostului președinte
Ion Iliescu s-a vaccinat anti-Covid, de ziua sa
ADVERTISEMENT

Ion Iliescu a împlinit 91 de ani, astfel că a decis să-și facă un cadou meritat: o doză de vaccin anti-Covid.

Fostul lider PSD a anunțat că se simte foarte bine, în ciuda vârstei înaintate și nu a resimțit efecte secundare după imunizare.

Reacțiile adverse după vaccinarea anti-Covid sunt frecvente, însă Ion Iliescu a scăpat ca prin minune de orice stare de rău cauzată de serul imunizator.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu s-a vaccinat anti-Covid, chiar de ziua sa

„M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a anunțat fostul președinte, conform Dgi 24.

Iliescu a comentat actuala situație politică din România și a mărturisit că nu mai are nicio legătură directă cu cei care conduc PSD.

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a explicat Iliescu.

Cu toate acestea, Ion Iliescu s-a arătat nemulțumit de situația în care țara e guvernată și a cerut „o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte Ion Iliescu e născut pe data de 3 martie 1930 și a fost ales în funcție în trei rânduri. Marcel Ciolacu, actualul lider PSD, a avut o declarație ciudată în trecut atunci când a fost rugat să comentez relația dintre actualul PSD și Ion Iliescu.

“Din câte ştiu, nu. Nu ştiu, nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este preşedinte de onoare, unde e Statutul. Nu ştiu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, necongres.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu a reprezentat un simbol pentru România şi pentru democraţie. A reprezentat pentru că s-a retras din viaţa publică domnul Iliescu”, a punctat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri