Sport

Ion Țiriac, petrecere de pomină de Paștele catolic! Piero Ferrari și soția româncă, dansuri pe muzică populară. Foto

Ion Țiriac a sărbătorit Paștele catolic. Petrecere cu Piero Ferrari și Romina, soția lui din România. Imagini de la evenimentul exclusivist.
11.04.2023 | 15:13
Ion Tiriac petrecere de pomina de Pastele catolic Piero Ferrari si sotia romanca dansuri pe muzica populara Foto
Ion Țiriac are o avere evaluată la 2 miliarde de euro și e pe locul 1516 în topul bogaților din lume. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac este cunoscut drept un organizator excelent de evenimente importante, așa cum s-a întâmplat și de această dată cu ocazia sărbătorilor pascale pentru catolici. Fostul mare tenismen a dat o petrecere ca în filme.

Ion Țiriac, petrecere de lux la Poiana Brașov! Moștenitorul imperiului Ferrari a participat

Miliardarul Ion Țiriac s-a dat din nou în stambă, alături de invitații săi la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov, unde a organizat o petrecere exclusivistă.

ADVERTISEMENT

Totul a fost organizat în cele mai mici detalii, iar invitații au fost întâmpinați la restaurant cu mesele pline de preparate tradiționale românești. Nu au lipsit nici ouăle roșii.

Atmosfera a fost întreținută și de o formație de muzică populară, care i-a încântat pe invitații veniți de peste mări și țări. Totul a fost completat cu dansatori în costume tradiționale, care au încercat să îi aducă pe invitați pe ringul de dans.

ADVERTISEMENT
Piero Ferrari, alături de Romina Gingașu, la petrecerea lui Ion Țiriac. Sursă foto: captură kanald.ro
Piero Ferrari, alături de Romina Gingașu, la petrecerea lui Ion Țiriac. Sursă foto: captură kanald.ro

Printre aceștia a fost chiar și Piero Ferrari, care a moștenit de la tatăl său 10% din gigantul italian Ferrari, dar și Romina Gingașu, soția lui româncă.

Ion Țiriac a ieșit și el pe ringul de dans

Ion Țiriac a fost o gazdă excelentă și a știut să întrețină și atmosfera. Miliardarul în vârstă de 83 de ani e într-o formă excelentă și a intrat în joc la hore.

ADVERTISEMENT
Ion Țiriac a intrat în horă la Poiana Brașov. Sursă foto: captură kanald.ro
Ion Țiriac a intrat în horă la Poiana Brașov. Sursă foto: captură kanald.ro

Ion Țiriac s-a pozat și alături de Romina Gingașu, soția în vârstă de 34 de ani a magnatului italian, cu care are o relație de prietenie.

Ion Țiriac, alături de soția lui Piero Ferrari. Sursă foto: Fclickro
Ion Țiriac, alături de soția lui Piero Ferrari. Sursă foto: Fclickro.

Romina Gingașu a fost introdusă de soțul ei e în lumea bună și l-a cunoscut chiar și pe David Beckham, fiind o prezență cunoscută în presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Soțul ei a dezvăluit într-un interviu că a ajuns să îndrăgească România: „Am venit aici pentru că am cunoscut-o pe Romina, iar acum suntem căsătoriți. Tocmai din acest motiv, mai vin aici câteodată. Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”.

ADVERTISEMENT
Tags: