Sport

Imagini inedite cu Ion Țiriac! A așteptat cot la cot cu fanii să intre în arenă. Miliardarul și-a pierdut repede răbdarea. Foto exclusiv

Ion Țiriac și-a făcut apariția la turneul ATP 250 Țiriac Open alături de bunul său prieten Ilie Năstase, dar cei doi au fost nevoiți să aștepte pentru a intra în arenă.
19.04.2024 | 16:20
Ion Țiriac și-a făcut apariția la turneul ATP 250 Țiriac Open alături de bunul său prieten Ilie Năstase, dar cei doi au fost nevoiți să aștepte pentru a intra în arenă. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri s-a arătat extrem de încântat de faptul că a reușit să readucă Bucureștiul și România pe harta tenisului mondial. Competiția se desfășoară la Complexul Năstase & Marica Sports Club.

Ion Țiriac, ținut la poartă în propriul turneu

Ion Țiriac a venit la terenuri în ziua a 6-a a turneului care îi poartă numele, dar atât el, cât și Ilie Năstase, primul lider la clasamentului ATP, au fost nevoiți să aștepte alături de alți spectatori pentru a putea intra pe Arena Centrală.

ADVERTISEMENT

Cei doi au stat la poartă pentru că se afla în desfășurate meciul dintre Marton Fucsovics și Corentin Moutet, iar intrarea în arenă este permisă doar la pauza dintre game-uri pentru a nu-i deranja pe jucători.

După câteva momente de așteptare, lui Țiriac și Năstase li s-a făcut loc să ajungă în față și li s-a permis intrarea în arenă, în ciuda faptului că nu era încă pauză. Cei doi au mers apoi în loja pe care o aveau rezervă.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Ilie Năstase au prins ultimul game al primului sfert de finală din turneul bucureștean, dar ei vor rămâne să urmărească și întâlnirea dintre brazilianul Joao Fonseca și chilianul Alejandro Tabilo.

Joao Fonseca, atracția turneului de la București

Turneul ATP 250 Țiriac Open a atras controverse, dar si nume mari precum Stan Wawrinka, întrucât organizatorii au omis jucătorii români masculini. În schimb, aceștia i-au oferit un wild card lui Joao Fonseca, care însă a confirmat cu rezultatele sale.

ADVERTISEMENT

Tânărul brazilian se află pe locul 276 în clasamentul ATP, dar el a atras atenția prin performanța de a câștiga turneul US Open de juniori. Pe lângă succesul de pe cimentul american, Fonseca a mai jucat anul trecut sferturi de finală la celelalte 3 turnee de Grand Slam.

În cadrul turneului de la București, Joao Fonseca a trecut de doi adversari mult mai bine cotați. În primul tur l-a învins pe Lorenzo Sonego, scor 2-0. Adversarul este clasat pe poziția a 57-a în clasamentul ATP.

ADVERTISEMENT

Următorul tur l-a adus în fața sa pe moldoveanul Radu Albot, numărul 139 ATP. Brazilianul l-a învins pe veteranul de peste Prut cu scorul de 2-0 (7-6, 6-2), într-o oră și 38 de minute, pentru o calificare în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de seniori.

ADVERTISEMENT