Fotbal intern

Ionel Dănciulescu nu vrea să audă de FCSB: „Nu mă voi întoarce acolo niciodată. O să rămân dinamovist toată viața mea”

22.04.2020 | 18:15
Ionel Danciulescu nu vrea sa auda de FCSB Nu ma voi intoarce acolo niciodata O sa raman dinamovist toata viata mea
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu refuză să se mai gândească la perioada în care a fost jucătorul Stelei și a declarat că nu se va mai întoarce niciodată la formația patronată de Gigi Becali, conform prosport.ro.

Ionel Dănciulescu nu se gândește la FCSB

Ionel Dănciulescu a declarat că indiferent dacă va pleca de la Dinamo, va refuza o posibilă ofertă venită din partea FCSB-ului: „Îi mulțumesc frumos domnului Duckdam pentru vorbele frumoase spuse la adresa mea.

ADVERTISEMENT

Însă indiferent că o să fiu sau nu o să mai fiu de la vară la această echipă, totuși este exclus să mă duc vreodată la FCSB. Am o relație ok și cu nea Gigi Becali, dar eu sunt dinamovist adevărat și voi rămâne dinamovist toată viața mea”.

„Îi respect mult prea mult pe cei din PCH că să pot să mă gândesc la o eventuală propunere de la FCSB, dar să o mai iau și în calcul. Nu este cazul absolut deloc despre așa ceva. Am petrecut câțiva ani frumoși acolo la ei, dar totul este trecut”, a mai spus Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam știa că Ionel Dănciulescu nu va veni la FCSB

Helmuth Duckadam a vorbit despre o posibilă venire a lui Ionel Dănciulescu la FCSB: „Îl cunosc destul de bine pe Danciu, iar el este unul dintre tinerii conducători foarte buni din fotbalul românesc.

Este și un liant perfect între conducere și suporteri. Am o părere foarte bună de el. Însă, nu cred că el se va mai întoarce vreodată să lucreze la noi. Și-a făcut o relație mult prea bună cu băieții din PCH și este extrem de iubit de ei”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

„Danciu nu se va mai întoarce niciodată la noi, deși este un conducător bun. Vă repet: nu cred că Danciu va putea vreodată să vină să lucreze la noi”, a mai spus Helmuth Duckadam.