Fotbal intern

Ionel Dănciulescu râde de FCSB și trimite săgeți către fanii rivalei. “N-au galerie! La ei vin cetățeni”. Reacția PRA: “Uită să-și ia pastilele!”

03.10.2019 | 23:04
Ionel Dănciulescu, fericit după un meci al lui Dinamo. Fostul mare atacant râde de FCSB și trimite săgeți către fanii rivalei
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu este în formă înaintea derby-ului care are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, iar managerul sportiv al formației din Ștefan cel Mare râde de FCSB și trimite săgeți către fanii rivalei lui Dinamo, despre care spune că la FCSB “vin cetățeni, nu o galerie”.

UPDATE, 3 octombrie, ora 23.00. Ultrașii din Peluza Roș-Albastră au ținut să îi răspundă lui Ionel Dănciulescu prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“SUNTEM PREGĂTIȚI DE DERBY
Sâmbătă avem derby-ul Steaua – Dinamo.
Un meci pe care sigur îl vom câștiga, diferența de valoare este prea mare între Steaua și patrupedele astea.
Când vorbește Dănciulescu, cred că uită să își ia pastilele, vorbește de galeria câinilor… Care galerie, corbule, 200 de oameni la meciurile voastre, asta e galerie?
Suntem pe o pantă ascendentă, am bătut Viitorul (Viitorul a cocoșat Dinamo cu 5-0), am bătut Craiova la ea acasă, 0-1 (Dinamo a fost învinsă acasă de Craiova, 0-2), am făcut egal cu CFR 0-0 (după ce am avut un penalty neacordat, Dinamo a pierdut cu CFR 1-0 la CFR acasă).
Avem o singură dorință, BATEȚI Dinamo căci noi vom fi în spatele vostru și vă vom susține”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de fanii din Peluza Roș-Albastră.


Ionel Dănciulescu râde de FCSB și trimite săgeți către fanii rivalei

“Despre FCSB nu poţi să spui că are o galerie, aşa cum are Dinamo. La ei vin cetăţeni, nu o galerie. Ei nu pot fi numiţi galerie, mai ales că au incurcat anumite mesaje la un moment dat. Băieţii sunt bine intenţionaţi, bravo lor, dar nu poţi să spui că este o galerie. Dar sunt acolo, important e că susţin echipa, aşa cum sunt ei”, a afirmat Ionel Dănciulescu, la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu i-a taxat pe suporterii echipei FCSB, deși a evoluat pentru gruparea roș-albastră în perioada 1998 – 2002, perioadă în care a jucat în 18 meciuri și a dat 3 goluri. În iarna anului 2002 a ajuns la Dinamo, formație pentru care a bifat 281 de meciuri, a marcat 112 goluri și a oferit 19 asisturi.

Suporterii FCSB-ului la meciul disputat de echipa lui Bogdan Vintilă cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Suporterii FCSB-ului la meciul disputat de echipa lui Bogdan Vintilă cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Derby-ul se joacă la 19 ani distanță de la moartea lui Cătălin Hîldan

Derby-ul se joacă pe 5 octombrie, exact în ziua în care se împlinesc 19 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan, cel supranumit de ultrași “Unicul Căpitan”. Fanii din PCH s-au organizat înaintea meciului cu FCSB, iar miercuri dimineața au anunțat că mai sunt disponibile 4.000 de bilete în zona special amenajată pentru cei care o vor susține pe Dinamo sâmbătă seara. Jucătorii lui Dusan Uhrin au dorit să ajute la vânzarea tichetelor, iar suporterii au putut să se vadă miercuri cu Mattia Montini, Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore, iar joi le vor vinde bilete Dan Nistor, Ante Puljic și Filip Mrzljak.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Dinamo are loc în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020 și o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport. Partida se joacă pe Arena Națională, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.