Sport

Ionel Dănciulescu salută venirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Un plus uriaș”

Ionel Dănciulescu a comentat întoarcerea lui Ionuț Lupescu în Ștefan cel Mare. Cum va colabora cu „Kaizerul” și ce se întâmplă cu Dănuț Lupu.
18.10.2023 | 12:04
Ionel Danciulescu saluta venirea lui Ionut Lupescu la CS Dinamo Un plus urias
Ionel Dănciulescu va colabora cu Ionuț Lupescu la CS Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit pentru FANATIK despre „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo. Legenda lui Dinamo e convinsă că este o mare lovitură de imagine și nu numai.

Ionel Dănciulescu, entuziasmat să lucreze cu Ionuț Lupescu: „Mă bucur pentru fiecare glorie a lui Dinamo care vine aproape”

Ionel Dănciulescu a văzut cum foști mare jucători ai lui Dinamo au venit rând pe rând la Clubul Sportiv: „Eu am fost primul care a venit aici în urmă cu 3 ani și jumătate și mă bucur pentru fiecare fostă glorile a lui Dinamo care vine aproape de club. Venirea lui Ionuț Lupescu e un mare plus pentru toată lumea, mai ales după ce s-a întâmplat cu Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Chiar e o lovitură de imagine importantă și toți avem de învățat de la el. E un câștig uriaș având în vedere experiența pe care o are. A lucrat la UEFA în administrație, în Arabia Saudită și e un tip foarte integru”.

„Danciu” e sigur că viitorul sună bine cu Ionuț Lupescu: „Cu siguranță ne va ajuta să creștem academia lui Dinamo. A avut și alte oferte, e un nume mare și pe el te poți baza tot timpul. Normal că vom lucra împreună și vom colabora cu toții. Suntem toți ca o familie, antrenori și conducători, nu e fiecare pentru el. Avem același scop: binele lui Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu explică de ce nicio fostă glorie nu se află la Dinamo 1948: „Au alte idei și multe nu corespund cu ceea ce gândim noi”

Dănuț Lupu, Daniel Iftodi, „Țețe” Moraru sau Marius Niculae, sunt doar câteva din numele grele care lucrează la academia lui CS Dinamo, în timp ce echipa de fotbal din prima ligă nu a cooptat în organigramă niciun fost mare jucător: „E politica celor de la Dinamo. Ei au alte idei și multe nu corespund cu ceea ce gândim noi. Poate suntem și incomozi pentru că spunem adevărul și lucrurilor pe nume. Noi nu avem interese și vrem doar ca lui Dinamo să îi fie bine și nimic mai mult. 

CS-ul a fost întotdeauna deschis la o colaborare cu FC-ul. Ei au fost cei care nu și-au dorit la un moment dat o colaborare cu academia. Noi i-am ajutat și o facem în continuare, dar nu depinde de noi”.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit și despre arestarea lui Lupu: „E o situație pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o și suntem alături de Dănuț. Răzvan, băiatul lui e aici la Dinamo și suntem aici să îl ajutăm cu orice e nevoie”. 

Ionuț Popa, despre cooptarea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo:

Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo a dezvăluit într-un comunicat care va fi misiunea lui Ionuț Lupescu: „Rolul lui principal va fi de a crea o academie după modelul internațional.

ADVERTISEMENT


În acest moment el analizează mecanismele care au fost folosite și va veni cu o soluție pentru a face o academie profitabilă din punct de vedere sportiv și material”.

ADVERTISEMENT