Sport

Ionel Ganea dă de pământ cu Bogdan Lobonț! „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta”. Ce-i transmite lui Dan Șucu

Ionel Ganea, fostul fotbalist ajuns la vârsta de 50 de ani, a dat de pământ cu Bogdan Lobonț după înfrângerea suferită cu Farul Constanța, scor 3-1.
25.04.2024 | 17:04
Ionel Ganea da de pamant cu Bogdan Lobont Uitate la el Nu am mai vazut ca asta Cei transmite lui Dan Sucu
Ionel Ganea dă de pământ cu Bogdan Lobonț! „Uită-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta”. Ce-i transmite lui Dan Șucu. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea, fostul jucător al celor de la Rapid, nu l-a menajat pe Bogdan Lobonț după ce clubul din Giulești a pierdut meciul de la Ovidiu, cu Farul Constanța, scor 3-1.

Ionel Ganea dă de pământ cu Bogdan Lobonț! „Uita-te la el! Nu am mai văzut ca ăsta”

Fostul fotbalist, care în prezent a ajuns la vârsta de 50 de ani, l-a desființat pe fostul său coleg de echipă, Bogdan Lobonț, după ce acesta a suferit prima înfrângere de când a preluat-o pe Rapid București. 

ADVERTISEMENT

„Uită-te la el! E depășit de situație, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie așa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui.

Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie și apartenență?! Părțile rele nu le evidențiezi?!

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg ce e acolo la ei, dacă o fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama. E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene”, a declarat Ionel Ganea pentru GSP.RO.

Mesajul lui Ionel Ganea pentru Dan Șucu: „Și el e depășit de situație”

Fostul fotbalist a avut un mesaj și pentru finanțatorul clubului din Giulești, Dan Șucu. Ionel Ganea crede că că patronul Rapidului este depășit de situație și că ar trebui să-l pună președinte pe Dani Coman, fostul portar al formației din București, pentru a mai spera la salvarea clubului „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă uit mai atent și Dan Șucu e depășit de situație la ce alegeri a făcut. Ce se întâmplă și la nivel de conducere e greu de explicat.

Îi recomand să îl pună pe Dani Coman președinte. A făcut numai lucruri bune pe unde a fost. Nu se aștepta nimeni ca Astra să cucerească vreodată campionatul.

ADVERTISEMENT

A demonstrat și la Sibiu, unde i-a fost mai greu, pentru că atunci când sunt probleme financiare, cazi la mijloc. Rapidul are nevoie de Dani Coman”, a mai declarat Ionel Ganea pentru sursa citată.

Rapid București se află pe locul 5 în acest moment, fiind singura echipă din play-off care nu a reușit să câștige vreun meci în cele 6 etape disputate până acum.

Formația lui Bogdan Lobonț, care la începutul play-off-ului era pe locul secund, a ajuns la 6 meciuri fără victorie în campionat, reușind să obțină doar un singur punct din 18 posibile.

ADVERTISEMENT