Fotbal intern

Ionel Ganea, dezvăluiri în premieră despre cariera lui! ”Ne mai dădea câte un cârnat”

20.12.2018 | 18:53
Ionel Ganea dezvaluiri in premiera despre cariera lui Ne mai dadea cate un carnat

Fostul internațional Ionel Ganea a făcut dezvăluiri în premieră despre debutul său în cariera de fotbalist. El a spus că avea un salariu de 15.000 de dolari la Gloria Bistrița, iar fostul președinte Jean Pădureanu îi mai premia pe jucători cu cîte un cârnat.

”Ce să mai zicem de bani? Numai bani, bani. Au salarii mici la Dinamo, dar de ce nu trag să ajungă în afară şi să ia mult? Eu aveam puţin la Bistriţa, vreo 15.000 de dolari pe an. Ne mai dădea nea Jean Pădureanu câte un cârnat, dar aveam şi prime de joc. Era bine la nea Jean acolo”, a declarat fostul internațional pentru Pro Sport.

Ionel Ganea, dezvăluiri în premieră despre cariera lui: ”Dinamo trebuie să aibă continuitate”

După ce a vorbit despre debutul său în cariera de fotbalist, Ionel Ganea a comentat și situația prin care trece fosta sa echipă, Dinamo București: ”Trebuie să aibă continuitate. Nu acasă zmei şi în deplasare mieluşei. A fost un meci bun cu Craiova, dar mai au de tras. Sper ca Rednic să-şi îndeplinească obiectivul”.

Ionel Ganea sărbătorește un gol marcat în perioada când juca la Dinamo București
Ionel Ganea sărbătorește un gol marcat în perioada când juca la Dinamo București

Dinamo a învins U Craiova cu scorul de 3-1 în etapa cu numărul 20 a Ligii 1 Betano, dar este încă departe de locurile de play-off. În runda cu numărul 21, ”câinii” vor juca în deplasare cu Astra Giurgiu, joi, de la ora 20:00. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.

Ionel Ganea, în vârstă de 45 de ani, a deținut până de curând recordul de goluri marcate într-un sezon de Bundesliga din postura de rezervă. Fostul atacant reușea nouă goluri pentru VfB Stuttgart venind de pe banca de rezerve, dar recordul său a fost doborât în acest sezon de spaniolul Paco Alcacer, care a înscris deja de 10 ori din postura de rezervă pentru liderul Borussia Dortmund.