Sport

Ionel Ganea, omul cu glumele la sărbătoarea de centenar a Rapidului: „Ne mai și tachinăm între noi!”. Exclusiv

Ionel Ganea a revenit pe Giulești după ce a jucat și în meciul de inaugurare a stadionului Giulești. Pus pe glume la sărbătoarea de 100 de ani
25.06.2023 | 19:19
Ionel Ganea omul cu glumele la sarbatoarea de centenar a Rapidului Ne mai si tachinam intre noi Exclusiv
Ionel Ganea a cucerit titlul cu Rapid în 1999, când a marcat 28 de goluri
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a făcut din nou show pe stadionul Giulești la sărbătoarea dedicată Centenarului. FANATIK l-a interpretat la tribuna oficială.

Ionel Ganea, invitat la sărbătoarea de 100 de ani a Rapidului: „Mă bucur că suntem aici, mulți cei care am făcut istorie”

Ionel Ganea a salutat decizia conducerii de a invita pe toți foștii jucători ai Rapidului la acest moment istoric pentru club: „Mă bucur că suntem aici, mulți cei care am făcut istorie pentru Rapid. Este foarte frumos că ne vedem.

ADVERTISEMENT

Ne mai și tachinăm între noi. De când ne-am retras ne vedem mai rar și e normal să glumim, să râdem. Stadionul nou putea fi un pic mai mare”, a declarat fostul mare atacant, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Ganezul” l-a „înțepat” și pe Dănuț Lupu, fostul jucător al Rapidului: „Eu zic că era bine dacă puteau să îl facă pe două niveluri. Nu știu când mă întorc în iarbă. Mai vedem. Nu vine și Lupu? Acum e la Dinamo, are grade acolo”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a jucat în două rânduri pentru Rapid

Ionel Ganea a ajuns prima oară la Rapid în 1999, când a venit de la Gloria Bistrița în pauza de iarnă. A reușit să câștige titlul și să devină golgheterul campionatului, cu 11 goluri în 16 meciuri, după ce mai marcase pentru ardeleni nu mai puțin de 17 goluri în turul campionatului.

Sezonul său excelent de la Rapid i-a adus în vară și transferul la VFB Stutgartt, Rapidul încasând 1,75 milioane de euro. Atacantul avea să revină în Giulești pe final de carieră, după 8 ani.

ADVERTISEMENT

Ganea s-a întors la Rapid în 2007, chiar de la rivala Dinamo. A mai îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu” în 9 meciuri și a mai marcat de două ori. La finalul sezonului a plecat la Poli Timișoara, unde și-a agățat ghetele în cui la 34 de ani.

Rapid, spectacol total în Giulești pentru fani cu ocazia Centenarului

Întregul cartier Giulești s-a îmbrăcat în haine de sărbătoarea în ziua de 25 iunie în care Rapidul a aniversat 100 de ani. Gloriile Rapidului s-au înghesuit alături de fani de asemenea pe stadionul Giulești în ciuda ploii torențiale.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Cesinha a oferit de asemenea o scurtă declarație pentru site-ul nostru: „Este fantastic. Nu contează ploaia. Este o bucurie uriașă pentru mine. Am ajuns ieri și îmi face o mare plăcere să celebrez centenarul cu Rapid”.

  • 1 titlu de campion a câștigat Ionel Ganea cu Rapid 
ADVERTISEMENT
Tags: