Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Tacklinguri „la sânge” Ionel Ganea – Dănuț Lupu: „Te-ai dat și tu cu ei după ce îi rupeai în două în fiecare săptămână!” Video

Ionel Ganea și Dănuț Lupu s-au contract puternic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Motivul? Actuala conducere a Federației Române de Fotbal.
18.11.2022 | 12:55
Exclusiv Tacklinguri la sange Ionel Ganea  Danut Lupu Teai dat si tu cu ei dupa ce ii rupeai in doua in fiecare saptamana Video
Exclusiv. Tacklinguri „la sânge” Ionel Ganea - Dănuț Lupu: „Te-ai dat și tu cu ei după ce îi rupeai în două în fiecare săptămână!” Video. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au băgat „alunecări” puternice la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ionel Ganea a intervenit telefonic după România – Slovenia 1-2 și a avut un schimb savuros de replici cu fostul său coleg de la Rapid, Dănuț Lupu.

Dialog savuros între Ionel Ganea și Dănuț Lupu: „Te înțeleg, că te-au angajat ăia la stat…”

Prestația „tricolorilor” de pe Cluj Arena a fost criticată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de foștii mari internaționali Adrian Mutu și Adrian Ilie. Un alt mare atacant al României, Ionel Ganea, a pus înfrângerea pe seama conducerii FRF și nu a jucătorilor sau a selecționerului. Din acest motiv, „Ganezul” a ajuns să se contreze cu Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea: „Până nu schimbăm acolo ce trebuie nu avem ce face. Până nu se schimbi cei de sus, care conduc fotbalul românesc”.

Dănuț Lupu: „Joacă Burleanu sau Stoichiță?”.

Ionel Ganea: „Hai, mă, Dane, lasă-ne. Te-ai dat și tu cu ei acum? Tu, care la fiecare lună sau la fiecare lună îi rupeai în două. Acum te înțeleg, că te-au angajat ăia la stat…”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu: „Nu sunt angajat, stai liniștit”.

Ionel Ganea: „Nu ești…”.

Dănuț Lupu: „Deci noi am avut rezultate că era Mircea Sandu președinte?”.

Ionel Ganea: „Auzi? Zi-mi și mie ceva concret. Ce au făcut ăștia după ce au plecat Sandu și Dragomir?”.

Dănuț Lupu: „Nimic.Sunt de acord cu tine”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ionel Ganea, atac și la Ion Țiriac: „Lui nea Ion îi plac fetele, știți ce zici?”

Ionel Ganea îi duce dorul lui Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal. „Ganezul” consideră că „Nașul” făcea o treabă mult mai bună decât Răzvan Burleanu și a avut câteva cuvinte dure și pentru Ion Țiriac, Țiriac Auto fiind în prezent partener al FRF.

ADVERTISEMENT

„Ei au preluat totul de-a gata. Vă dau un exemplu. Cât a fost Mircea Sandu la FRF, așa cum a fost el, dar avea simțuri, avea miros. Știa, nu? A dat domnul Țiriac la națională sau vreun contract? N-a dat. Acum a dat că a venit cine trebuia și a dat mașini și contract la FRF.

Lui Popovici, care a câștigat atâtea medalii de aur, i-a dat vreo mașină? Nu, că e băiat. Iar lu nea Ion îi plac fetele, nu băieții. Știți ce zic? Sunt semne mari de întrebare.

ADVERTISEMENT

Ne ducem numai în jos, deloc în sus. N-avem nimic concret. Cum au făcut toate țările mari, Germania, Franța, Spania. Au sacrificat doi ani și gata. Au avut rezultate după”, a adăugat Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT