Life

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite are planuri de nuntă. Cum arată viitoarea lui soție

03.03.2021 | 10:53
Ionut Belei castigatorul Chefi la Cutite are planuri de nunta Cum arata viitoarea lui sotie
ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului 8 „Chefi la Cuțite”, Ionuț Belei, se căsătorește anul acesta cu cea care îi este parteneră de câțiva ani. Tânărul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și i-a uimit pe toți cu talentul său culinar. 

Ionuț Belei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabina și a decis că ea este femeia alături de care vrea să se așeze la casa lui. Cei doi au vorbit despre planurile de nuntă în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Dacă situația epidemiologică le va permite să organizeze astfel de evenimente, cei doi sunt hotărâți să-și unească destinele chiar în acest an.

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, se căsătorește

Câștigătorul sezonului trecut al show-ului culinar are și mai multe motive de bucurie. Anul acesta are de gând să facă marele pas alături de logodnica lui, Sabina, cu care trăiește o minunată poveste de iubire de trei ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor ca evenimentul să aibă loc cât mai repede, atunci când pandemia de coronavirus le va permite să facă acest lucru. Invitați la „Showbiz Report”, Ionuț Belei și Sabina au dezvăluit planurile lor de căsătorie.

Sabina a fost mereu alături de tânărul care a obținut trofeul la „Chefi la Cuțite” și ea este cea căreia îi datorează câștigul. „Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor”, a spus acesta la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Ionuț Belei si Sabina, iubita lui
Ionuț Belei alături de iubita lui, Sabina. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Însă iubita l-a dat de gol și a spus că nici măcar nu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, deși Ionuț a vorbit deja despre planurile de nuntă în mod public. Aceasta a povestit că simțul umorului a fost trăsătura care a atras-o la Ionuț și nu neapărat talentul de a găti.

Sabina a dezvăluit și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Tânăra este masterandă la Facultatea de Drept și se pregătește pentru meseria de avocat.

ADVERTISEMENT

„Încă nu m-a cerut. Toată lumea crede că m-am îndrăgostit de preparatele lui culinare, dar nu este adevărat, m-a cucerit prin simțul umorului. Chiar mă simt foarte norocoasă că Ionuț știe să gătească. L-am susținut foarte mult când era la Chefi la cuțite. Nu pot să spun că Ionuț s-a schimbat în tot acest timp, poate doar că a devenit mai disciplinat.

Lumea îl oprește pe stradă, eu nu sunt obișuită, dar trebuie să mă obișnuiesc. Eu sunt masterandă la Facultatea de Drept, sunt viitoare avocată”, a declarat Sabina.

ADVERTISEMENT