Life

După 14 ani de căsnicie cu Doiniţa, Ionuţ Dolănescu a făcut dezvăluirea: “Vă vine să credeţi?”

Ionuț Dolănescu a făcut o dezvăluire, după 14 ani de căsnicie cu soția lui, Doinița. Cei doi au împreună trei copii și sunt mai fericiți ca niciodată.
17.02.2022 | 18:57
Dupa 14 ani de casnicie cu Doinita Ionut Dolanescu a facut dezvaluirea Va vine sa credeti
După 14 ani de căsnicie cu Doiniţa, Ionuţ Dolănescu a făcut dezvăluirea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu și Doinița au împlinit 14 ani de căsnicie, iar femeia i-a dăruit trei copii. Cei doi sunt împreună din 2007 și sunt fericiți unul alături de celălalt.

În cadrul unui interviu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu a făcut o dezvăluire inedită despre relația cu partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Artistul a declarat că el și soția lui nu s-au certat niciodată, în cei 14 ani de când au decis să-și unească destinele.

Ionuț Dolănescu, dezvăluire despre soția lui, după 14 ani de căsnicie

Ionuț Dolănescu și Doinița sunt căsătoriți din 2008, însă cei doi nu au avut certuri de-a lungul timpului. Cântărețul glumește pe seama acestui lucru și o întrebă pe soția sa dacă nu cumva s-au plictisit, din moment ce atmosfera este atât de liniștită.

ADVERTISEMENT

Doinița Dolănescu este o persoană liniștită, care știe cum să-l tempereze pe partenerul ei de viață. Interpretul de muzică populară a spus numai cuvinte frumoase despre mama copiilor săi.

“Mi-a dat Dumnezeu o jumătate excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta.

ADVERTISEMENT

Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint!

Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: ‘Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi!’

ADVERTISEMENT

Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează.”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Cei doi soți cântă împreună la evenimente private, iar cântărețul spune că iubirea dintre ei se vede și pe scenă. Ionuț Dolănescu este mândru de soția lui, care îl ajută de multe ori atunci când vine vorba de compus melodii.

“Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă. (…)

Ne completăm frumos în cele din urmă şi pe scenă, şi acasă, în viaţa de zi cu zi”, a adăugat fiul lui Ion Dolănescu.

Ionuț și Doinița Dolănescu au împreună trei copii, Vlad, Ioana și Iancu. Aceștia locuiesc și în România, dar și în SUA, acolo unde se află Maria Ciobanu, mama artistului.

ADVERTISEMENT