Sport

Ionuţ Lupescu, atac la liderul PCH, Elias Bucurică: “Are această dorință să umble pe la Săftica, după jucători, după antrenori! De asta s-a ajuns în Liga 2”

Ionuţ Lupescu l-a atacat pe Elias Bucurică. Fostul internaţional susţine că liderul de galerie este unul dintre vinovaţii faptului că 10.000 de fani s-au retras din programul DDB.
09.02.2023 | 19:56
Ionut Lupescu atac la liderul PCH Elias Bucurica Are aceasta dorinta sa umble pe la Saftica dupa jucatori dupa antrenori De asta sa ajuns in Liga 2
Ionuţ Lupescu, atac la liderul PCH, Elias Bucurică. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo se bazează în proporţie covârşitoare pe banii veniți de la suporteri prin programul „Doar Dinamo București”, iar Ionuț Lupescu i-a atras atenția lui Elias Bucurică spre aproximativ 10.000 de fani care nu au mai cotizat.

Ionuţ Lupescu, atac la liderul PCH, Elias Bucurică

Ionuț Lupescu a lansat un atac la adresa lui Elias Bucurică, liderul PCH, despre care spune că este vinovat pentru felul în care a gestionat programul „DDB”, explicând că mulți suporteri ai lui Dinamo s-au oprit din a contribui din cauza lipsei transparenței cheltuielilor, fiind de părere că este rușinos felul în care au încercat să prezinte contribuabililor încasările și cheltuielile.

ADVERTISEMENT

„Elias ar trebui să știe că problema lui nu sunt eu, problema lui este că peste 10.000 de suporteri s-au retras din acest program (n.r. „Doar Dinamo București”) sau n-au mai cotizat.

De ce n-au reușit să facă un raport financiar în trei ani de zile, să-l prezinte suporterilor? Nu doar o hârtie A4 în care au încasări și pe unde au dat banii mai departe. E rușinos, dacă vrei să faci un program de socios adevărat”.

ADVERTISEMENT

„În acte, el este proprietarul PCH-ului și programul DDB aparține PCH-ului. Deci aici e toată problema. Eu de aia am spus, important e să se înscrie toți suporterii, cu siguranță sunt foarte mulți juriști dinamoviști care ar putea ajuta să se modifice această problemă”, a continuat Ionuț Lupescu, potrivit sport.ro.

„De-asta cred că s-a ajuns din Liga 1 în Liga 2!”

Ionuț Lupescu a continuat și a explicat de ce consideră că mulți suporteri au părăsit programul „DDB”, fiind convins și că din cauza problemelor enumerate echipa a retrogradat: „Există un administrator judiciar, domnul Zăvăleanu, care e cel care își spune ultimul punctul de vedere”.

ADVERTISEMENT

„Eu îl înțeleg că are această dorință să umble pe la Săftica, după jucători, după antrenori, după stadioane, prin cabine, dar nu ăsta este scopul acestui program.

De asta cred eu că s-a și ajuns din Liga 1 în Liga 2 și să plece atât de mulți suporteri din acest program”, a mai spus Ionuț Lupescu, vizibil deranjat de situația clubului care se deteriorează din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT