Sport

Ionuț Lupescu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo înainte de returul barajului cu FC Argeș: „Au arătat că nu sunt cu nimic mai prejos”

Ionuț Lupescu i-a mobilizat pe jucătorii lui Ovidiu Burcă înainte de meciul cu FC Argeș și consideră că „alb-roșiii” merită să joace în SuperLiga.
03.06.2023 | 15:13
Ionut Lupescu mesaj pentru jucatorii lui Dinamo inainte de returul barajului cu FC Arges Au aratat ca nu sunt cu nimic mai prejos
Ionuț Lupescu a jucat 7 ani la Dinamo în 3 perioade diferite. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu e convins că Dinamo va reuși să promoveze în SuperLiga după victoria cu 6-1 împotriva lui FC Argeș.

Ionuț Lupescu laudă Dinamo înainte de returul cu FC Argeș: „A fost demonstrație de forță”

Ionuț Lupescu a crezut tot timpul că Dinamo este capabilă să reușească promovarea, deși nimeni nu le dădea prea multe șanse.

ADVERTISEMENT

„Kaiserul” nu a vrut să vorbească despre revenirea în Ștefan cel Mare: „Asta nu mai contează, să promoveze băieții!”.

„Doamne ajută, sperăm ca Dinamo să promoveze după meciul de sâmbătă seară! Am spus de acum ceva timp că am mare încredere în băieți, chiar dacă la Iași echipa nu a jucat așa bine.

ADVERTISEMENT

Dar a fost demonstrația de forță cu FC Argeș, a arătat că nu este cu nimic mai prejos decât alte formații de Liga 1. 

Mai trebuie să se concentreze 90 de minute, poate face o treabă extraordinară și să promoveze. Am emoții, ca întotdeauna, dar am încredere în jucători”, a spus fostul mare jucător al „câinilor”, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo, primă specială pentru meciul cu FC Argeș: „Această sumă este relativ mică față de performanța pe care ei au reușit să o facă în aceste condiții”

Andrei Nicolescu a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo vor avea o primă de 150.000 de euro: „Echipa a rămas un grup unit, Ovidiu Burcă a reușit să facă asta, în ciuda unor discuții din iarnă, când toată lumea a dat în el.

Gândiți-vă la ce a reușit în acest an și veți realiza că această sumă este relativ mică față de performanța pe care ei au reușit să o facă în aceste condiții”.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au o primă promisă și de la Cristi Borcea, în valoare de 10.000 de euro„A fost aseară o mare bucurie. Patrick, în urma jocului, mi-a zis ‘tati, vreau să le dau dacă se califică vreau să le dau o primă’.

Și returul, o să vedeți, va fi un retur greu. Patrick o să le comunice că o să le dea o primă de 10.000 de euro la băieți pentru prestația lor”.

ADVERTISEMENT