Sport

Ionuț Lupescu nu îi dă șanse lui Dinamo: „E diferență între Liga 2 și Liga 1”

Ionuț Lupescu, fostul mare jucător al lui Dinamo, e circumspect în privința șanselor jucătorilor lui Ovidiu Burcă în acest sezon în SuperLiga.
19.07.2023 | 09:49
Ionut Lupescu nu ii da sanse lui Dinamo E diferenta intre Liga 2 si Liga 1
Ionuț Lupescu a analizat-o pe Dinamo după derby-ul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a urmărit cu atenție derby-ul dintre Dinamo și Universitatea Craiova. Fostul oficial al clubului a tras concluziile după revenirea în SuperLiga a „câinilor”.

Ionuț Lupescu, primele concluzii după debutul lui Dinamo în SuperLiga

Ionuț Lupescu e totuși de părere că în prima repriză nu s-a văzut diferența dintre cele două echipe: „Prima repriză cred că nu s-a văzut diferența dintre o nou-promovată și Craiova (n.r. Universitatea Craiova). Am reușit destul de bine să menținem un joc bun.

ADVERTISEMENT

Repriza a doua sigur că dacă am fi marcat din penalty, poate scorul ar fi fost unul egal, ceea ce era foarte bun pentru noi, însă cred că se vede diferența dintre Liga a 2-a și Liga 1”, a declarat fostul căpitan din Ștefan cel Mare.

Lupescu îi felicită touși pentru eforturi pe cei de la Dinamo, ținând cont că au întâlnit o echipă puternică: „Și se vede că Universitatea Craiova, cu toate că nu a făcut un meci foarte bun, are totuși un lot și jucători mai cu experiență. Eu cred că băieții încearcă tot ce depinde de ei, împreună cu antrenorul, să joace cât se poate de bine”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu, sfaturi pentru Ovidiu Burcă: „Va mai avea nevoie de întăriri pentru Liga 1”

Ionuț Lupescu consideră că Dinamo nu poate face față cu actualul lot: „Cred că, Ovidiu Burcă va mai avea nevoie de întăriri pentru Liga 1 (n.r. SuperLigă), și sper ca cei care sunt în conducere să reușească să găsească soluții, să mai găsească câțiva jucători, într-adevăr, pentru acest campionat”.

Legenda lui Dinamo a avut un mesaj și pentru conducere: „(n.r. care este obiectivul lui dinamo) Nu știu asta, trebuie să întrebați conducătorii, ei investesc acolo. M-aș bucura să rămânem în Liga 1, pentru că, dacă vom fi iar o echipă din aceea care promovează și retrogradează, nu e bine să te obișnuiești cu retrogradarea.

ADVERTISEMENT

Așa că, eu cred că Dinamo merită mult mai mult. Dar, încă o dată, depinde foarte mult de conducători, ca ei să investească în echipă”, a concluzionat Lupescu.

Conducerea lui Dinamo a anunțat încă două transferuri

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că vor mai veni doi jucători: „Sunt închise litigiile de săptămâna trecută. Nu au apărut scheleţi şi sper să nici nu apară. Nu suntem în niciun litigiu la acest moment. Este corect că am plătit peste 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai sunt în vizor două posturi, un fundaş central şi un mijlocaş. Sper să reglăm. Dar jucătorii valoroşi mai aşteaptă. Abia a început perioada de mercato din Europa”.

ADVERTISEMENT