Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupu distruge vedeta lui Dinamo: „Cam circar! Bun de Liga 2”

Dănut Lupu nu e deloc impresionat de Lamine Ghezali, noua vedetă a lui Dinamo. Ce crede fostul mare fotbalist că îi lipsește francezului.
18.07.2023 | 11:40
Lupu distruge vedeta lui Dinamo Cam circar Bun de Liga 2
Dănuț Lupu consideră că Lamine Ghezali nu are valoare de SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost surprins de cum a arătat Dinamo în derby-ul cu Universitatea Craiova. Antrenorul de la CS Dinamo i-a analizat pe „câini” la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu, verdict după primul meci al lui Dinamo: „La lotul pe care îl au le va fi foarte greu anul ăsta”

Dănuț Lupu a apreciat modul în care jucătorii lui Ovidiu Burcă au început meciul de pe „Arcul de Triumf”: „Sincer? Am rămas surprins plăcut. Știu și sunt convins că la lotul pe care îl au le va fi foarte greu anul ăsta. După prima repriză mi-a dat impresia că de fapt Craiova era echipa nou-promovată. 

ADVERTISEMENT

Au reușit să aibă posesie mult mai bună decât cei de la Craiova. Ei mi s-au părut că au venit cam din vacanță așa și nu prea i-a interesat jocul de ieri. Dar într-adevăr, valorea jucătorilor s-a văzut până la urmă. Chiar dacă ar fi reușit să egaleze cei de la Dinamo, eu cred că aveau un meci foarte greu”.

Fostul mare fotbalist e de părere că „alb-roșiii” mai au nevoie de câteva transferuri: „Dinamo, o surpriză foarte plăcută. Eu spun că încă n-au încrederea necesară pentru Liga 1. Sunt foarte mulți jucători tineri. Dacă vor reuși să mențină acest lot și să mai aducă 2-3 jucători, eu zic că vor face o surpriză plăcută anul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, critici pentru Ghezali, noua vedetă a lui Dinamo: „Nu are forța să facă diferența în Liga 1!”

Dănuț Lupu strâmbă din nas când vine vorba de Ghezali: „Un jucător bun, dar care mi-a dat impresia că joacă doar pentru el. Ghezali, ăsta care le-o cam dă la toți printre picioare… Nu are totuși forța necesară să facă o diferență în Liga 1! În liga a doua a făcut-o puțin, dar eu cred că dacă l-au învățat puțin și sunt și jucători cu experiență mult mai mare, îi va fi mult mai greu.

A încercat să i-o dea și lui Bancu printre picioare, dar trebuie să înțeleagă și el că e alt nivel. Sunt alți jucători! Nu neapărat umflat. Un jucător foarte bun pentru liga a doua, dar care mai are foarte multe de făcut pentru Liga 1. E un pic mai circar așa”, a mai spus legenda lui Dinamo

ADVERTISEMENT

Lupu e de părere că mijlocașul francez este mult prea individualist și ar trebui să mai renunțe la „floricele”: „Ultima pasă nu prea a avut-o. A încercat doar să dribleze și multe ori n-a reușit. Repet, sunt alți jucători în Liga 1. Joacă doar pentru fantezia aia a lui. Dacă i-o dădea prima oară lui Bumbescu printre picioare, în minutul doi era pe tușă: alerga doar pe tușă. Nu mai intra în teren! Vai de mine!”.

Andrei Vochin: „Are niște apucături de Ligue 1”

Andrei Vochin l-a urmărit și el cu atenție pe mijlocașul lui Dinamo: „Are niște apucături de Ligue 1, pentru că el a jucat un pic acolo, dar n-are consistență de Ligue 1 și pe-asta trebuie să o caute, dacă mai găsește vreodată la vârsta lui. Acuma, cu mingiile alea date printre picioare cred că a fost șansa lui că nu sunt foarte nervoși jucătorii, e doar prima etapă. 

ADVERTISEMENT

La ce a făcut și a încercat să facă, s-ar putea să găsească un adversar puțin mai nervos. E aproape de Floreasca acolo și să nu facă cunoștință. Dacă juca pe Baia Mare sau Slatina la Liga a doua… Norocul lui că nu a jucat. 

OK, am înțeles, știe cu mingea, dar trebuie mai mult pentru Liga 1. Oricum el a fost jucătorul „sculă” la Dinamo ieri. A făcut o treabă foarte bună Burcă. Valorea primului unsprezece a lui Dinamo era cât Ivan sau Mitriță! 2,6 milioane aveau cei care erau în primul unsprece și Ivan și Mitriță 2,5 milioane de euro”, a mai spus analistul.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI e LIVE de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va apărea în premieră și pe YouTube și Facebook de la ora 17:30.

Dănuț Lupu îl critică pe Ghezali

ADVERTISEMENT