Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferuri noi anunțate la Dinamo: “Avem două posturi în vizor”

Dinamo continuă campania de transferuri după ridicarea interdicţiei. Andrei Nicolescu, preşedintele "câinilor", a declarat că mai are în plan două transferuri.
18.07.2023 | 12:10
Transferuri noi anuntate la Dinamo Avem doua posturi in vizor
Secvenţă din meciul Dinamo - Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 0-2 meciul cu Universitatea Craiova, în primul meci de la revenirea în SuperLiga. “Câinii” au avut ghinion, irosind un penalty la scorul de 0-1, elevii lui Burcă având o evoluţie curajoasă în faţa oltenilor.

Două transferuri noi anunțate la Dinamo: “Mai sunt în vizor două posturi, un fundaş central şi un mijlocaş”

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că echipa mai are în plan cel puţin două transferuri, un fundaş central şi un mijlocaş, după ce FIFA a ridicat interdicţia la transferuri:

ADVERTISEMENT

“Sunt închise litigiile de săptămâna trecută. Nu au apărut scheleţi şi sper să nici nu apară. Nu suntem în niciun litigiu la acest moment. Este corect că am plătit peste 500.000 de euro.

Mai sunt în vizor două posturi, un fundaş central şi un mijlocaş. Sper să reglăm. Dar jucătorii valoroşi mai aşteaptă. Abia a început perioada de mercato din Europa”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Cred că doar Dennis Politic ar putea acum să intre la următorul meci”

Oficialul dinamovist susţine că în derby-ul cu FCSB este foarte posibil să debuteze şi Dennis Politic. Andrei Nicolescu susţine că atacantul s-a integrat rapid şi ar putea fi folosit în următorul meci:

“Sper să își primească cartea verde, Dennis Politic. Pentru că l-am văzut la antrenamente şi în meciurile de pregătire. Are o dinamică foarte bună și cred că poate să se integreze rapid. 

ADVERTISEMENT

Pai toți sunt ok la antrenamente acuma depinde cât de repede se integrează. Dar din ce avem în momentul ăsta, cred că atacantii s-au integrat cel mai ușor, adică cel mai repede, pentru că au cea mai mare perioadă de pregătire alături de noi.

Cred că doar Dennis ar putea acum să intre la următorul meci, din ce am înțeles. Da, nu e decizia mea, vă dați seama”, a declarat Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21:30. Sunt şanse mari ca meciul să se dispute pe stadionul Steaua, din informaţiile FANATIK, negocierile fiind aproape de final.

Andrei Nicolescu vorbeşte despre transferuri

ADVERTISEMENT