Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ionuț Lupescu, ofertat de FC Dinamo. Dezvăluirile lui Ioan Andone: „Asta mi-a zis chiar el”

Ionuț Lupescu a semnat un contract cu CS Dinamo. El a avut, anterior, ofertă și de la FC Dinamo, echipa de fotbal din prima ligă, anunță Ioan Andone.
08.11.2023 | 11:30
Ionut Lupescu ofertat de FC Dinamo Dezvaluirile lui Ioan Andone Asta mia zis chiar el
Ionuț Lupescu a avut propunerea să vină la FC Dinamo. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a revenit la Dinamo, dar nu la echipa de fotbal din SuperLiga, așa cum își doreau fanii, ci la CS Dinamo, echipa care controlează, printre altele, activitatea Academiei de copii și juniori.

Ionuț Lupescu, ofertat de FC Dinamo

Deși fanii doreau ca Lupescu să vină alături de FC Dinamo, echipa de fotbal, acesta a ales să semneze cu CS Dinamo. Ioan Andone a explicat că fostul fotbalist putea să ajungă ușor la echipa de fotbal, având ofertă.

ADVERTISEMENT

Andone a explicat și cu ce se ocupă Lupescu la Dinamo, spunând că, în acest moment, el face o expertiză a felului în care se lucrează acolo și vrea să îmbunătățească modalitățile de lucru.

La finalul actualului contract, în februarie-martie, va decide dacă va accepta contractul de lungă durată propus de CS Dinamo.

ADVERTISEMENT

Eu, din ce știu de la el, a avut oferte și de la FC Dinamo. Știu eu, a avut discuții cu cei doi acționari care sunt acum. El se implică, face o analiză a academiei Dinamo, a CS-ului.

Vine cu propuneri de îmbunătățire, la asta se pricepe, vine de la UEFA, de la cel mai înalt nivel. El face o analiză a muncii și le face niște propuneri pentru a o îmbunătăți.

ADVERTISEMENT

Asta mi-a zis el, nu e vorba că rămâne cinci ani acolo. O să vadă în februarie-martie ce va face, cei de la CS Dinamo i-au propus lui Dinamo un contract pe patru ani”, a spus Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA.

Ionuț Lupescu are o bogată experiență în administrația sportivă. Acesta a devenit director general al FRF în 2005, iar în 2012 a devenit membru al comisiei tehnice a UEFA, unde a stat până în 2018, când a încercat, fără succes, să devină președinte FRF.

ADVERTISEMENT

Ca jucător, Lupescu a îmbrăcat tricoul lui Dinamo din 1998, când a fost transferat de la Monchenglabach, până în 2022, când a plecat la Al-Sadd, în Qatar, cu o scurtă pauză în acest interval în care a fost legitimat la Bursaspor.

Cel mai tare show din sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA, se vede LIVE doar pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30. Reluarea emisiunii realizate de HORIA IVANOVICI are loc de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Ioan Andone, verdict despre duelul dintre Dinamo și UTA Arad

ADVERTISEMENT