Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Eu l-aș fi văzut pe Lupescu la FC Dinamo. Am crescut cu Ionuț” Un nou atac la șefi

O fostă legendă al lui Dinamo lansează un nou atac la adresa conducerii lui Dinamo. De ce le reproșează că Ionuț Lupescu a ales CS-ul.
26.10.2023 | 16:12
Eu las fi vazut pe Lupescu la FC Dinamo Am crescut cu Ionut Un nou atac la sefi
Conducerea lui Dinamo a avut mai multe poziții criticate cu privire la gloriile clubului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță i-a făcut praf pe cei din conducerea lui Dinamo la FANATIK SUPERLIGA. Fostul căpitan din Ștefan cel Mare spune lucrurilor pe nume fără niciun fel de menajamente.

Giani Kiriță reproșează noilor acționari de la Dinamo eșecul Ionuț Lupescu: „Eu mă așteptam să vină la FC”

Giani Kiriță nu se ascunde după deget și trimite din nou „săgeți” către conducerea „câinilor”: „Au preluat echipa, au promovat cu ea, nu știu dacă vor să facă lucrurile așa cum trebuie la o echipă, să adune oameni de calitate, care au făcut performanță la Dinamo și vor binele clubului. 

ADVERTISEMENT

Dacă vor să meargă pe aceeași linie, drept dovadă se vede ce se întâmplă la echipă. Uite, eu mă așteptam ca Ionuț Lupescu de exemplu să vină la FC Dinamo, nu la CS”, a spus fostul fundaș, la FANATIK SUPERLIGA.

Kiriță e convins că Lupescu a cântărit foarte bine decizia înainte: „N-am fost dezamăgit pentru că am crescut cu Ionuț, știu ce poate, știu că e un profesionist, nu s-ar fi dus la CS Dinamo dacă n-are un proiect de viitor acolo. Dar îl vedeam la actualul Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță continuă replicile acide: „Actuala conducere nu prea știe ce înseamnă foștii jucători ai lui Dinamo”

Tot Giani Kiriță a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum acționarii lui Dinamo își dădeau coate cine e Ionuț Lupescu„Cu siguranță putea să facă foarte multe. Nu putem să știm ce a fost, într-adevăr. E o pierdere mare pentru Dinamo. Înseamnă că nu a avut încredere în ce i s-a propus sau cine știe ce i s-a propus.

Ei nu știu nici cine e Ionuț Lupescu. Serios vorbesc. Mi-a povestit cineva că a fost acolo și se uitau stânga-dreapta conducătorii lui Dinamo și întrebau care e Ionuț. Ei nu știu care sunt oamenii care au făcut performanță. Serios, așa mi-a zis cineva. Și pe urmă când le-au zis că vezi că acela e Ionuț, gata, s-au activat. La modul acesta e conducerea lui Dinamo. Așa mi-a zis cineva. Pe urmă s-au dus la discuții să vorbească. – Giani Kiriță

Eu am mai spus-o și în alte dăți. Actuala conducere nu prea știe ce înseamnă foștii jucători ai lui Dinamo. Ei merg pe alte premise: Am preluat o echipă, mergem acolo și cam atât. Un brand ca Dinamo, Steaua sau Rapid se construiește cu foști jucători să știi. 

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie este și el nemulțumit de modul în care legendele fotbalului românesc sunt tratate de cluburi: „Știi ce nu avem noi în România? Nu învățăm nimic de la ăia de-afară. Ajax are în staff-ul lor foști jucători. Barcelona la fel. Uită-te ce înseamnă Ajax de-a lungul timpului”. 

FANATIK SUPERLIGA e în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea de tip podcast e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici vă așteaptă la o ediție specială după Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță pune refuzul lui Ionuț Lupescu de a veni la FC Dinamo pe seama conducerii