Life

Ionuţ Mureşan, asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu, s-a sinucis. Tânărul urma să devină tată

Tragedie fără precedent în România. Ionuț Mureșan, asistentul care a avut grijă de Benone Sinulescu în ultimele sale zile din viață, a decis să își încheie socotelile cu viața.
02.03.2023 | 17:38
Ionut Muresan asistentul care la ingrijit pe Benone Sinulescu sa sinucis Tanarul urma sa devina tata
Ionuţ Mureşan, asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu, s-a sinucis. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuţ Mureşan era unul dintre cei mai apreciați asistenți din Arad. Tânărul a avut o idee genială în perioada pandemiei, care l-a făcut să câștige aprecierea tuturor celor din oraș. Acesta a lucrat ca brancardier la în UPU, la spitalul Județean Arad, timp de 10 ani, dar și 3 ani ca paramedic la Smurd Vinga.

Ionuţ Mureşan, asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu, s-a sinucis

Începând cu anul 2017 însă, Ionuț Mureșan a decis că sunt persoane care au nevoie de servicii medicale și la domiciliu, așa că s-a extins spre această zonă, deschizându-și o firmă. Tot el a fost și cel care a avut grijă de faimosul Benone Sinulescu în ultimele zile din viața regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu asistentul medical. Potrivit ultimelor informații, tânărul, în vârstă de doar 38 de ani, se pregătea inclusiv să devină tată. Acesta anunța într-o postare pe contul personal de socializare, în urmă cu doar o lună de zile, că iubita sa este însărcinată.

Tot atunci, el le povestea celor care îl urmăresc că este cel mai fericit bărbat din lume și că de abia așteaptă să trăiască experiența de părinte. De asemenea, Ionuț Mureșan spunea că de abia poate să își stăpânească emoțiile.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, era mesajul postat de Ionuț la începutul lui februarie.

Ce s-a întâmplat totuși cu Ionuț Mureșan? Se pare că acesta s-ar fi sinucis noaptea trecută în propriul său birou. Tânărul în vârstă de doar 38 de ani a fost găsit chiar de către iubita sa, despre care anunța anterior că era însărcinată.

ADVERTISEMENT

Ionuț Mureșan, găsit fără suflare în propriul său birou

Deși avea o viață perfectă de la distanță, o firmă de îngrijiri la domiciliu, care mergea bine, dar și un număr mare de oameni care îi apreciau munca, alături de o femeie care îl iubea, se pare că aceste lucruri nu au fost suficiente pentru el.

Cum arată șirul întâmplărilor? Miercuri, Ionuț Mureșan a dispărut de acasă și nu i-a mai răspuns deloc iubitei sale la telefon. Tânăra a devenit îngrijorată, așa că a decis să meargă direct la biroul iubitului ei, pentru a vedea dacă totul este în regulă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a ajuns acolo însă, ușa era închisă prin interior, așa că tânăra a sunat la 112. Un echipaj medical a venit la fața locului, însă ce a urmat apoi, a marcat-o pe iubita asistentului. Ionuț Mureșan a fost găsit fără suflare de medici.

În ceea ce privește cauza morții, până cum nu se cunosc detalii în acest sens, ci doar faptul că acesta ar fi fost găsit într-o baltă de sânge, notează România Tv. La scurt timp, pagina de socializare a asistentului în vârstă de doar 38 de ani a fost asaltată de un val de comentarii de condoleanțe.

ADVERTISEMENT