Fotbal international

Ionuţ Nedelcearu, negocieri avansate cu Brescia! Anunţul-surpriză vine din Italia

28.01.2020 | 20:46
Ionut Nedelcearu negocieri avansate cu Brescia Anuntulsurpriza vine din Italia
ADVERTISEMENT

Ionuţ Nedelcearu s-ar putea transfera în această iarnă la Brescia! Conform lui Gianluca di Marzio, jurnalist extrem de reputat în Peninsulă, mutarea se va perfecta în aceste zile.

Ionuţ Nedelcearu, negocieri avansate cu Brescia. 3,5 milioane oferite pentru fundaşul român

Nedelcearu este unul din jucătorii care ar putea face obicetul unui transfer spectaculos în această iarnă. Fundaşul central român al celor de la UFA este, conform italienilor, în negocieri avansate cu Brescia.

ADVERTISEMENT

Anunţul a fost făcut de Gianluca di Marzio, un jurnalist extrem de respectat în Italia. Acesta afirmă că oferta a fost acceptată deja de ruşi şi că Nedelcearu ar putea deveni coleg cu Balotelli chiar în zilele următoare!

Nedelcearu a fost titular pentru naţionala de tineret la Campionatul European de vara trecută, în centrul apărării, alături de Alex Paşcanu. În timp ce “steaua” lui Paşcanu refuză încă să se ridice, “Nede” este titular constant în prima ligă din Rusia, iar acum ar putea face un pas important în carieră.

ADVERTISEMENT

Nedelcearu a ajuns şi la echipa naţională de seniori, reuşind să bifeze nouă selecţii.

Românul de 23 de ani a fost vizat în această vară de un transfer la Zenit, acolo unde era dorit de fostul său antrenor de la UFA.

“Sincer, nu mă gândesc la transferuri. Până nu este ceva concret, nu vrea să mă gândesc, fiindcă mi-aş face mult rău. Vreau să rămân concentrat la echipa de club. Dacă va fi să fac un pas înainte, cu atât mai bine, pentru că asta îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Vreau să cresc. Dacă nu, trebuie să rămân concentrat şi să muncesc în continuare şi mai mult”, spunea Nedelcearu la vremea respectivă.

Nedelcearu este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 4 milioane de euro.