Fotbal intern

Ionuț Negoiță a făcut anunțul mult așteptat de fani: „Într-o lună plec de la Dinamo”

23.07.2020 | 10:39
Ionuț Negoiță a făcut anunțul mult așteptat de fani: „Într-o lună plec de la Dinamo”
Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Într-o lună se materializează!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, actualul patron al lui Dinamo, și-a anunțat plecarea de la club, dezvăluind că într-o lună crede că vânzarea clubului se va materializa.

Finanțatorul „câinilor” spune că va ceda acțiunile fanilor din programul socios DDB.

În acest moment, asociația „Doar Dinamo București” deține 20% din acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo și a spus că fanii „câinilor” vor achiziționa și restul de procente din acțiunile clubului: „Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze.

Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii”.

ADVERTISEMENT

„Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist şi îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aş bucura foarte mult”, a mai spus Ionuț Negoiță pentru Mediafax.

Bogdan Bălănescu le-a dat o veste dură fanilor

Bogdan Bălănescu a vorbit despre situația grea prin care trece Dinamo, mai ales după cazurile de coronavirus care au apărut la echipa din „Ștefan cel Mare”.

Totodată, acesta a spus că Dinamo este aproape de desființare: „E o situație extrem de dificilă, suntem în aproape de desființare, părerea mea e că nu mai trebuie să se joace campionatul.

ADVERTISEMENT

E mult prea riscant pentru sănătatea tuturor. Nu comentez nimic despre vânzarea clubului. Eu știu că s-a semnat un memorandum cu programul DDB, care se va respecta adlitteram, pe spanioli nu i-am văzut niciodată și știu că nu au plătit suma cerută”.

„Trebuie întrerupt campionatul, nu poate continua. Banii din drepturile TV nu au venit încă. Se pot găsi alternative. Cum o echipă poate să joace fără șase jucători. Nu mai e meritul sportiv”, a mai spus Bogdan Bălănescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri