Fotbal intern

Ionuț Negoiță a făcut anunțul mult așteptat de fani: „Într-o lună plec de la Dinamo”

23.07.2020 | 10:39
Ionut Negoita a facut anuntul mult asteptat de fani Intro luna plec de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, actualul patron al lui Dinamo, și-a anunțat plecarea de la club, dezvăluind că într-o lună crede că vânzarea clubului se va materializa.

Finanțatorul „câinilor” spune că va ceda acțiunile fanilor din programul socios DDB.

În acest moment, asociația „Doar Dinamo București” deține 20% din acțiunile clubului.

Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo

Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo și a spus că fanii „câinilor” vor achiziționa și restul de procente din acțiunile clubului: „Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze.

ADVERTISEMENT

Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii”.

„Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist şi îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aş bucura foarte mult”, a mai spus Ionuț Negoiță pentru Mediafax.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu le-a dat o veste dură fanilor

Bogdan Bălănescu a vorbit despre situația grea prin care trece Dinamo, mai ales după cazurile de coronavirus care au apărut la echipa din „Ștefan cel Mare”.

Totodată, acesta a spus că Dinamo este aproape de desființare: „E o situație extrem de dificilă, suntem în aproape de desființare, părerea mea e că nu mai trebuie să se joace campionatul.

ADVERTISEMENT

E mult prea riscant pentru sănătatea tuturor. Nu comentez nimic despre vânzarea clubului. Eu știu că s-a semnat un memorandum cu programul DDB, care se va respecta adlitteram, pe spanioli nu i-am văzut niciodată și știu că nu au plătit suma cerută”.

„Trebuie întrerupt campionatul, nu poate continua. Banii din drepturile TV nu au venit încă. Se pot găsi alternative. Cum o echipă poate să joace fără șase jucători. Nu mai e meritul sportiv”, a mai spus Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT