Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, tot mai aproape de pachetul majoritar de acțiuni. Ionuț Negoiță a semnat memorandumul. Suporterii confirmă FANATIK. Exclusiv

10.07.2020 | 20:08
Fanii lui Dinamo tot mai aproape de pachetul majoritar de actiuni Ionut Negoita a semnat memorandumul Suporterii confirma FANATIK Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București sunt tot mai aproape de a intra în posesia pachetului majoritar de acțiuni de la actualul proprietar Ionuț Negoiță.

Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și membru ”Elite” în programul DDB al suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan anunța în urmă cu câteva zile că acest lucru se va întâmpla în curând.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Ionuț Negoiță a semnat un memorandum cu suporterii ”câinilor” prin care aceștia pot deveni acționari majoritari în scurt timp.


UPDATE, 10 iulie, ora 20:09 / Suporterii echipei Dinamo au confirmat informația oferită de FANATIK în urmă cu o oră prin care Ionuț Negoiță a semnat memorandumul cu fanii înscriși îm Programul DDB.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, 10 iulie 2020, a fost făcut cel mai important pas către preluarea Clubului Dinamo de către suporteri. Reprezentanții ProgramDDB și reprezentanții actualului acționar majoritar au semnat documentul prin care suporterii vor decide viitorul lui Dinamo.

Acest memorandum de înțelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acționar majoritar să pună la dispoziție toate documentele solicitate. Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acționari.

ADVERTISEMENT

Până la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului. În tot acest timp vom rămâne deschiși către colaborarea cu orice investitor serios care va dori să se implice în susținerea sau preluarea clubului alături de suporteri”, anunță fanii dinamoviști.

NĂDEJDEA E NUMAI LA NOIAstăzi, 10 iulie 2020, a fost făcut cel mai important pas către preluarea Clubului Dinamo de…

Nai-post ni Peluza Catalin Hildan-Dinamo noong Biyernes, Hulyo 10, 2020


Știre inițială, 10 iunie, ora 19:11

Pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo, aproape să ajungă la fani

”DDB are acțiuni și probabil că se va concretiza oferta pentru 7,5%, asta dacă nu batem palma cu domnul Negoiță să luăm tot ce mai e de luat. Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care l-am înaintat domnului Negoiță”, spunea Gerea în urmă cu trei zile.

ADVERTISEMENT

”Suntem în situația în care trebuie să-l semnăm. Cuprinde clauze. Suntem cu un picior în club. Putem declanșa un audit final, care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri. Dacă am continua cu aceste achiziții pe felie, probabil că s-ar mai da niște bani care ar ajunge la echipă”, a mai declarat el.

Acum, FANATIK a aflat că Ionuț Negoiță și-a pus semnătura pe acest memorandum, astfel că fanii lui Dinamo București pot prelua pachetul majoritar de acțiuni în următoarele 30 de zile, pentru prețul de un leu.

Cornel Dinu confirmă semnarea memorandumului

Fosta legendă dinamovistă Cornel Dinu a confirmat semnarea memorandumului: ”Mă bucur că s-a realizat ceea ce își doresc suporterii, și eu, de trei ani încoace. Este un pas important, dar greul abia acuma începe”.

”Trebuie să fim conștienți că mulțumile nu pot conduce, oricât de sincere și dedicate sunt acțiunile lor. Conform vechiului proverb britanic «O armată de cerbi condusă de un leu este mai puternică decât o armată de lei condusă de un cerb». Trebuie adusă o conducere profesionistă”, a declarat Dinu pentru FANATIK.

Cu aproape 600.000 de euro cotizaţi în acest an la club, suporterii “câinilor” au lansat  un nou atac la adresa conducerii dinamoviste formată din Bogdan Bălănescu şi Ionuţ Negoiţă.

Cele două mari grupuri de suporteri ai echipei Dinamo, ADPD și DDB,  s-ar putea uni în viitorul apropiat pentru preluarea clubului Dinamo. Asociația Dinamovişti pentru Dinamo urmează să stabilească în Adunarea Generală dacă se alătura Programului Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan pentru ”un drum comun”.

Riccardo Piscitelli este nemulțumit de faptul că nu mai este titular, dar și de situația de la clubul din „Ștefan cel Mare”. Portarul italian nu s-a prezentat la ora fixată pentru antrenamentul de azi, 10 iulie, a întârziat mult și va solicita rezilierea contractului.

  • 20,06% din acțiuni dețin suporterii cotizanți înscriși în Programul DDB
  • 7,03% din acțiuni deține SC FC Dinamo București a lui Nicolae Badea
  • 0,03% din acțiuni deține Cornel Dinu
  • 72,88% din acțiuni controlează Ionuț Negoiță prin firma Lotus Perfect Products SRL, proprietara de facto a a pachetului majoritar de acțiuni ale societății Dinamo 1948 SA, firma care administrează clubul de fotbal Dinamo
ADVERTISEMENT