Sport

Ionuț Negoiță, bun de plată. A pierdut procesul cu Ștefan Bărboianu. Ce sumă de bani trebuie să-i dea fotbalistului

Litigiul dintre fotbalistul Ștefan Bărboianu și fostul patron al clubului Dinamo, Ionuț Negoiță s-a încheiat oficial. Negoiță și-a cerut scuze public, dar încă îi datorează bani.
20.08.2021 | 15:17
Ionut Negoita bun de plata A pierdut procesul cu Stefan Barboianu Ce suma de bani trebuie sai dea fotbalistului
ADVERTISEMENT

Ștefan Bărboianu l-a dat în judecată pe Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo l-a acuzat că nu și-a apărat corect șansele într-un derby cu FCSB din 2015.

Procesul a durat 6 ani și s-a încheiat oficial după ce fostul finanțator din Ștefan cel Mare și-a cerut scuze public, o cerință impusă de instanța de judecată. Fotbalistul nu se lasă și spune că mai are de primit o sumă consistentă de bani de la Negoiță.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță și-a cerut public scuze, dar nu scapă de datorii către Ștefan Bărboianu

Fostul fundaș al „câinilor” a fost dat afară de Ionuț Negoiță, în 2015, după ce a fost acuzat de Ionuț Negoiță că nu și-a apărat corect șansele în derby-ul cu FCSB din retur, pierdut de ”câini” cu 1-3.

Fotbalistul l-a dat în judecată și a câștigat procesul etapă cu etapă. A primit și despăgubiri în valoare de 7.000 de euro, dar fostul patron al lui Dinamo a uitat să-și ceară scuze public.

ADVERTISEMENT

A făcut-o în cele din urmă, dar litigiul, deși s-a stins oficial, va continua, pentru că fotbalistul susține că mai are de primit aproximativ 10.000 de euro.

”Regret afirmațiile făcute la acel moment, fiind influențat în mod negativ de către cei din jur și îi cer scuze în mod public lui Ștefan Bărboianu”, a declarat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

”În dosar au fost niște puncte care trebuiau respectate, dar nu s-a întâmplat așa. Am primit 7.000 de euro despăgubiri, conform procesului. Eu am urmărit ca toată lumea să vadă că sunt nevinovat. 

Mi-a dat cei 7.000 de euro, dar au mai fost niște puncte la dosar. În fiecare zi de întârziere, de la ultima decizie definitivă, trebuia să-mi dea 100 de lei. 

ADVERTISEMENT

Trebuia să iasă obligatoriu într-o conferință de presă sau într-un interviu special, în care să puncteze strict de Bărboianu.

Lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Deci mai sunt niște bani de recuperat, cam 10.000 de euro”, a replicat Ștefan Bărboianupentru GSP.ro.

Ce a declanșat conflictul dintre Ștefan Bărboianu și Ionuț Negoiță

Disputa în instanță dintre fostul apărător al lui Dinamo și fostul finanțator a pornit de la o declarație a ultimului, după un eșec cu FCSB.

”Vă vine să credeţi că un jucător pofesionist face două faulturi evidente în cîteva minute în faţa arbitrului? Vorbim despre ticăloşii. Bărboianu a fost dat afară! Măselele stricate trebuiesc aruncate! Nu amiabil, ci dat afară!

A avut dreptate Mititelu, că acest jucător este un trădător, m-a trădat pe mine, pe colegii lui, care aveau 3.000 de euro primă şi tot ce înseamnă suflarea dinamovistă.

Nu e la prima abatere! Ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cît e vorba, ştiu lucruri pe care le pot spune, dar nu acum, nu public! Ci doar în faţa autorităţilor”, de clara Ionuț Negoiță, în 2015.

Fostul finanțator din Ștefan cel Mare nu a mai ieșit niciodată public cu dovezile pe care spunea că le va aduce pentru a demonstra că Bărboianu ar fi ”trântit” meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT