Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, făcut praf de o legendă de la Dinamo: “Dacă Becali îi dă 1.000.000 de euro, îl duce de mână pe Nistor la FCSB”

22.08.2018 | 15:23
Ionut Negoita facut praf de o legenda de la Dinamo Daca Becali ii da 1000000 de euro il duce de mana pe Nistor la FCSB

Ionuţ Negoiţă, făcut praf de o legendă de la Dinamo, după ce a stat la negocieri cu Gigi Becali pentru transferul lui Dan Nistor la FCSB. Claudiu Vaişcovici este deranjat de faptul că Ionuţ Negoiţă vede în FC Dinamo Bucureşti doar o afacere şi nu îşi propune să facă performanţă la club.

“Dacă-l dăm și pe Nistor, s-a terminat. La Dinamo e ca la aprozar. L-am dat deja pe Mahlangu, care mai mișca și ăla ceva. May era un jucător foarte util, cu o capacitate de efort extraordinară. Mai pierdea el mingi, dar dacă alerga atât și nici nu pierdea mingi, nu mai juca la Dinamo. Dacă îl dăm și pe Nistor… Fără el, Dinamo e ca Voluntariul. O să se bată la retrogradare!

Ionuţ Negoiţă, făcut praf de o legendă de la Dinamo

Eu cred că dacă Gigi Becali dă un milion de euro, Negoita îl duce de mână pe Nistor la FCSB. Cu omul ăsta trebuie stat clar de vorbă și trebuie întrebat «Băi, ce vrei tu? Să terminăm pe 6-7 an de an sau să ne batem și noi la campionat?» Negoiță zice că vrea să vândă echipa, dar daca vine unul și îi dă 10 milioane de euro, o să spună că vrea 15. Daca vine altul și îi oferă 15, el o să ceară 20. Nu va mai luați după ce spune. El nu vrea să dea echipa, vrea să facă bani”, a fost replica lui Claudiu Vaişcovici prin care l-a pus la zid pe Ionuţ Negoiţă. Bilete pariuri sigure

După ce legenda lui Dinamo l-a atacat pe Ionuţ Negoiţă, acesta a mai vorbit şi despre jucătorii pe care Florin Bratu îi are în acest moment sub comandă la FC Dinamo Bucureşti: “Să sperăm că Bratu va face treabă bună. Dar văd foarte mulți tineri și câte 4-5 schimbări pe meci. Mă gândesc la Tsitsipas ăsta. Păi, ce-ai făcut cu Tsitsipas? L-ai avut sezonul trecut, l-ai folosit în primele meciuri și acum e rezervă. De ce nu ai spus înainte de startul sezonului că nu e bun? De ce nu i-ai zis «Băiatule, pleacă!». L-a adus pe Popovici și l-a scos din echipă, spunând că nu poate juca în stânga. Dar oare nu poate juca în dreapta? Mie mi se pare că are calități! S-ar putea să se termine campionatul până își dă Bratu seama de toți jucătorii și să terminăm tot pe 8”, a adăugat fostul jucător de la FC Dinamo Bucureşti la PROX.  biletul zilei superbet

Citeşte şi:

Ionuţ Negoiţă, făcut praf de o legendă de la Dinamo. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, contând pentru Cupa României, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marţi 6 martie 2018.
Ionuţ Negoiţă, făcut praf de o legendă de la Dinamo. Dan Nistor în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti

Ionuţ Negoiţă tocmai l-a vândut în Bulgaria pe mijlocaşul May Mahlangu, la Ludogoreţ Razgrad. FC Dinamo Bucureşti a primit în schimbul jucătorului camerunez suma de 500.000 de euro, iar jucătorul va avea un salariu de 30.000 de euro.