Fotbal intern

Ionuț Negoiță l-a atacat pe Cornel Dinu, acesta i-a dat replica în FANATIK: „A dus Dinamo în comă profundă. Acesta e adevărul”

17.08.2020 | 16:56
Ionut Negoita la atacat pe Cornel Dinu acesta ia dat replica in FANATIK A dus Dinamo in coma profunda Acesta e adevarul
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, fostul finanțator de la Dinamo i-a răspuns lui Cornel Dinu după ce fostul selecționer al naționalei l-a numit hoț.

Ionuț Negoiță l-a atacat pe Cornel Dinu și este de părere că ”vârsta a fost o justificare și îi joacă feste”. Totodată, fostul patron al ”câinilor” a spus că Dinu se dă după cum bate vântul și la criticat pe fostul tehnician al lui Dinamo București.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 17 august, ora 16:40. Cornel Dinu a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după ultimele acuze ale lui Ionuț Negoiță la adresa sa. „Are dreptate Negoiță când spune că l-am lăudat la început, dar asta se întâmpla în 2013. A luat atunci Dinamo într-o situație dificilă, e adevărat, dar apoi a băgat-o în insolvență și a dus-o în moarte clinică, în comă profundă. Acesta e adevărul despre Ionuț Negoiță, care, din păcate, nu are discernământ”, a declarat Dinu pentru site-ul nostru.


Ionuț Negoiță despre Cornel Dinu: „Nu pot decât să îl compătimesc”

”Probabil vârsta e de vină. El zice că sunt hoț, dar poate mă confundă cu alții care au fost confirmați și nu oricum.

ADVERTISEMENT

Dar să spunem că vârsta a fost o justificare. Poate îi joacă feste. Mie în față mi-a zis că dacă nu veneam se alegea praful, că ceilalți erau cum erau, dar nu mai intru în detalii.

Nu pot decât să îl compătimesc. Mi se pare trist să ajungi la o vârstă și să rămâi tot…adică degeaba. Caracterul, din păcate, nu ți-l poate da nimeni dacă nu îl ai”, a declarat Ionuț Negoiță, potrivit celor de la ProSport Live.

ADVERTISEMENT

”Din 2013 și până acum a fost profit la Dinamo”

”Mâna întinsă care nu cere nu primește pomană. Nu e Negoiță, e Nevoiță. O fi băgat 2-3 milioane de euro la început, cu coaforul, dar nu 10.

Numai din vânzarea jucătorilor a scos vreo 14 milioane. Îmi spunea un grec acum doi ani de zile, unul  care aducea jucători la Dinamo, că societatea este sănătoasă, cu profit anual de un milion de euro. Din 2013 și până acum a fost profit la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că Negoiță, când a preluat Dinamo, a avut o moștenire grea, dintr-o neglijență înfiorătoare, pentru că totul s-a lăsat pe mâna directorului economic, care acum e la societatea lui Borcea.

 Banii pe care Negoiță i-a băgat la început au fost foarte puțini, o echilibristică financiară, apoi societatea a adus profit”, a spus Cornel Dinu, potrivit celor de la Digi Sport TV.

ADVERTISEMENT