Sport

Ionuț Negoiță, noi bețe în roate la Dinamo! Suma pentru care a pus lacătul pe Săftica. Ce meciuri amicale vor mai disputa „câinii”. Exclusiv

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a închis cantonamentul de la Săftica pentru o datorie de doar 18.000 de euro. Ionel Augustin l-a atacat dur pe omul de afaceri.
06.07.2022 | 10:33
Ionut Negoita noi bete in roate la Dinamo Suma pentru care a pus lacatul pe Saftica Ce meciuri amicale vor mai disputa cainii Exclusiv
18.000 de euro e suma ridicolă pentru care Ionuț Negoiță a pus lacătul pe cantonamentul de la Săftica. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Negoiță i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo din cantonamentul de la Săftica, iar site-ul nostru a aflat și suma ridicolă pentru care a luat această decizie radicală.

Ionel Augustin îl face praf pe Ionuț Negoiță: „Stă în banii ăștia? Nu-i e rușine? Nu se poate așa ceva! E moșia lui maică-sa?!”

Ionel Augustin, actualul antrenor al lui Dinamo, alături de Iulian Mihăescu, a explicat în exclusivitate pentru FANATIK cum s-a ajuns ca „alb-roșiii” să fie dați afară din cantonamentul care tocmai a fost renovat:

ADVERTISEMENT

„Chestia asta a fost și pe vremea lui Negoiță și acum. S-a plătit tot timpul o chirie. Am înțeles că e o chirie de plătit, pe care urma să o achite domnul Zăvăleanu. Domnul Negoiță nu a mai așteptat și a închis vila și practic cantonamentul nou”.

Chiar și așa, fostul mare jucător al lui Dinamo e de părere că jucătorii se pot pregăti liniștiți pentru noul sezon:„Acum se stă în cantonamentul vechi, unde avem și aici condiții foarte bune. Nu cred că sunt zece echipe din prima ligă care să aibă o bază de pregătire de acest nivel”.  

ADVERTISEMENT

Suma ridicolă pentru care Ionuț Negoiță a închis cantonamentul. Jucătorii sunt nevoiți să își spele echipamentul la… Ciofliceni

Ionuț Negoiță a decis să nu le mai permită celor de la Dinamo să folosească jumătate de bază de la Săftica pentru o restanță infimă de 18.000 de euro: „A închis toată vila, cu tot cu camerele de depozitare a echipamentului și unde erau mașinile de spălat. E o problemă, dar ne ajută o spălătorie din Ciofliceni. E grav, pentru că nu se poate așa ceva. Pentru o chirie de 18.000 de euro. Domnul Negoiță stă în banii ăștia? Nu-i e rușine?”.

Ba, mai mult, fostul patron al lui Dinamo a refuzat orice negociere și plată eșalonată, spre șocul celor din conducere: „Nu e răutate, e ceva mai rău! Nu se poate așa ceva! Nu poate să zică? Mai ales că domnul Zăvăleanu a mai avut o discuție cu el.

ADVERTISEMENT

La fel și domnul Iuhasz: «Domne, îți dăm banii cu timpul și lasă-ne și pe noi să ne desfășurăm activitatea». Nu se poate așa ceva! E moșia lui maică-sa?! Vă las, nu vă las… Mai ales că a preluat baza printr-un context. Să îi fie rușine!”.

Ionuț Negoiță încă face bani de pe urma lui Dinamo, iar FANATIK a aflat că omul de afaceri a încasat aproape 50.000 de euro pentru autocarul echipei care nu funcționează deloc la cei mai buni parametri: „Autocarul a fost cumpărat de la dânsul, dar nu are drept să circule. Nu are freon și nu îl putem folosi în deplasări prin țară, doar în București, în rest nu există alte defecțiuni”, a declarat Ionel Augustin, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo continuă pregătirea și va mai disputa minim trei meciuri amicale

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo va mai disputa cel puțin trei meciuri amicale până la începerea campionatului din Liga 2, primul în compania celor de la Unirea Slobozia, pe data de 9 iulie.

„Așa este. Sâmbătă jucăm la Slobozia și vom mai avea două meciuri. Apoi avem o dublă cu Slatina, la ei și la noi. Vom juca la Săftica”, a mai explicat Ionel Augustin pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!