Sport

Ionuț Negoiță i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo de la Săftica! Reacția lui Zăvăleanu: “Ne-am mutat cantonamentul în spatele bazei”. Exclusiv

Ionuţ Negoiţă i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo din baza de la Săftica. Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru FANATIK că fostul patron nu a mai prelungit contractul cu clubul şi cantonamentul a fost mutat.
24.06.2022 | 18:43
Ionut Negoita ia evacuat pe jucatorii lui Dinamo de la Saftica Reactia lui Zavaleanu Neam mutat cantonamentul in spatele bazei Exclusiv
Ionuţ Negoiţă i-a evacuat pe jucători de la Săftica. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin cele mai grele momente din existenţa sa. Clubul proaspăt retrogradat a început antrenamentele pentru primul sezon de Liga 2, însă nici măcar şedinţele de pregătire de la Săftica nu pot fi efectuate în linişte.

Ionuț Negoiță i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo de la Săftica! Zăvăleanu explică: “Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat”

Asta pentru că fostul patron al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, i-a evacuat pe jucătorii lui Dinamo din clădirea renovată de la Săftica, conform Prosport. Astfel, dinamoviştii care stăteau în baza de pregătire au fost nevoiţi să îşi caute alt stabiliment.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru FANATIK că fostul patron al lui Dinamo nu a mai prelungit contractul cu clubul şi astfel, Dinamo nu mai are voie să folosească clădirea respectivă, care se află pe partea de bază deţinută de Negoiţă:

“Nu i-a dat nimeni afară pe jucători. Nu a mai prelungit contractul. Ne-am mutat în cantonamentul din spatele bazei. Am fost anunţati din timp. Mult zgomot pentru nimic”, a declarat Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă deţine 1,5 hectare de teren în baza de la Săftica

Explicaţia pentru această situaţie este simplă. Clubul Dinamo nu deţine întreaga suprafață de teren din baza de pregătire de la Săftica, cea care include şi terenurile de antrenament. O suprafață de 1,5 hectare, în partea din față, unde se află clădirea reabilitată recent unde stăteau mai mulţi jucători dinamovişti, este deţinută de Ionuţ Negoiţă.

Este încă o problemă de rezolvat pentru conducerea celor de la Dinamo. Clubul trebuie să numească un nou administrator special după plecarea lui Iuliu Mureşan, însă pentru asta trebuie convocată Adunarea Generală a Acţionarilor.

ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean, omul cheie în alegerea noului administrator special

Cel mai greu cuvânt de spus îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine 72% din club prin firma Lotus. Chiar dacă nu a investit niciun euro în club, Şerdean este omul care poate numi noul preşedinte al echipei.

Între timp, jucătorii se pregătesc sub comanda lui Gică Mihali, însă lotul “cânilor” este subţire. Majoritatea “greilor” au plecat de la Dinamo, iar cei care nu au ajuns la un acord de reziliere cu clubul ameninţă că nu vor mai juca.

ADVERTISEMENT

“Câinii” caută un stadion nou! Variantele Colentina şi Cotroceni au căzut

“Câinii” sunt şi în căutarea unui stadion pe care să evolueze, în condiţiile în care stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare urmează să fie demolat. Soluţiile din Bucureşti sunt din ce în ce mai puţine, variantele Colentina şi Cotroceni nefiind fezabile.

  • 1,5 hectare de teren din baza de pregătire de la Săftica îi aparţine lui Ionuţ Negoiţă
  • 2020 este anul în care Negoiţă a vândut pachetul majoritar de acţiuni lui Pablo Cortacero
ADVERTISEMENT