Fotbal intern

Ionuț Panțîru de la FCSB la Poli Iași?! Fundașul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Exclusiv

20.12.2020 | 22:00
Ionut Pantiru de la FCSB la Poli Iasi Fundasul a intrat pe lista neagra a lui Gigi Becali Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, 24 de ani, ar putea face drumul înapoi în această iarnă, de la FCSB la Poli Iași, formația de unde l-a transferat Gigi Becali în vara lui 2019. Fundașul stânga ar putea fi împrumutat de către roș-albaștri, una dintre posibilele destinații fiind Iașul, echipa care practic l-a crescut.

FANATIK a aflat că Panțîru a intrat pe lista neagră a patronului Gigi Becali, care nu-l mai are la inimă pe unul dintre favoriții săi după prestațiile din această toamnă. Panțîru mai are contract cu FCSB până în iunie 2024, el semnând pe cinci ani în momentul transferului. Cei de la FCSB caută o variantă de împrumut pentru moldovean în pauza de mercato ce se deschide pe 12 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru poate pleca împrumut de la FCSB la Poli Iași! Gigi Becali l-a trecut pe lista sa de disponibilizați

Gigi Becali a fost foarte entuziasmat de aducerea lui Ionuț Panțîru de la Poli Iași la FCSB la începutul sezonului anterior. Patronul îl plăcea foarte mult pentru implicarea în joc, tehnica bună și tinerețea sa.

Mai mult, acum un an pe vremea asta, Gigi Becali îl certa pe selecționerul Cosmin Contra pentru că nu îl cheamă la echipa națională. „Panțîru este pariul meu. E cel mai bun fundaș stânga din Europa. O să vedeți voi, peste un an de zile o să plece pe 20 de milioane de euro, ca fundaș stânga”, clama patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

E final de 2020, dar Panțîru nu pleacă pe niciun milion de euro la vreo echipă din străinătate! Panțîru are șanse mari să plece de la FCSB în această iarnă, dar împrumut, iar una dintre echipele interesate de el este „fosta”, Poli Iași. De ce s-a ajuns aici?

FANATIK a aflat că Gigi Becali l-a trecut pe lista de disponibilizați, pentru că patronul e dezamăgit de ultimele evoluții ale fundașului. Iar Gigi consideră că din ianuarie titularul postului de fundaș stânga va fi muntenegreanul Risto Radunovic, care a semnat deja cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Risto Radunovici l-ar lăsa oricum pe bancă pe Ionuț Panțîru

Interesant este că la ultimul meci al roș-albaștrilor, la Craiova, chiar Gigi Becali a fost cel care a cerut staff-ului condus de Toni Petrea ca Ionuț Panțîru să joace titular. Asta în ciuda faptului că Marius Briceag, care-l înlocuise pe suspendatul Panțîru la Cluj, jucase bine și merita continuitate.

  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Panțîru în acest moment la FCSB, fiind mărit de la 6.000 la câteva luni după ce a venit de la Iași
ADVERTISEMENT

Panțîru a avut o primă repriză în Bănie cu multe greșeli de plasament și de execuție, motiv pentru care a și fost înlocuit la pauză cu Marius Briceag. Ultimul a avut o prestație solidă, care l-a convins pe Becali să-l țină până în vară pe cel venit de la Craiova.

Briceag rămâne și va fi probabil rezerva lui Radunovic, Panțîru se pregătește să-și facă bagajele. Venirea lui Radunovic de la Astra îl lasă oricum pe bancă pe Panțîru, titular până acum ca fundaș stânga la FCSB.

FCSB ar avea din luna ianuarie 2021 cinci fundași stânga de meserie în lot, plus Lucian Filip care a mai jucat acel post!

FCSB are oricum foarte mulți fundași stânga de meserie în lot. Punându-l și pe Radunovic, care va fi legitimat în mercato din ianuarie, în lot mai sunt, acum, Panțîru, Briceag, Soiledis și puștiul Pantea.

Asta ca să nu-l mai punem la socoteală și pe Lucian Filip, care va reveni la antrenamente la începutul anului viitor și care a mai jucat pe acest post în cariera sa. Interesant este că trei dintre ei, Briceag, Soiledis și Filip mai au contract cu FCSB până la finalul actualului campionat. Glumind amar, sunt destule rezerve pentru Radunovic în sezonul de primăvară, nu mai e nevoie și de Panțîru, astfel că poate pleca împrumut!

  • 200.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Poli Iași pentru transferul lui Ionuț Panțîru în iulie 2019, acesta semnând pe cinci ani
  • 1 gol are Panțîru în Liga 1, marcat chiar împotriva FCSB-ului pe când juca la Iași! La FCSB are 36 meciuri în prima divizie fără gol marcat

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,66 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT